-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar çoğu kişinin sitesinde 100'lerce özgün içerik olmasına rağmen adsense kazançları çok düşük. Bu gösteriyor ki özgün makaleler para kazanmak için yeterli değil. Tavsiyeleriniz nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Site adresinizi pm alabilir miyim hocam
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
içerik, trafik kalitesi, yerleşim
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Adsense tecrübelerim,
- Ziyaretçi organik olacak. Sosyal medyadan çekilen yoğun hitlerde tıklama düşük kazanç çok az oluyor.
- Ziyaretçi sayfada daha uzun kalacak. Daha fazla tbm veriyor
- Yazı altındaki reklamlar daha az tıklanıyor daha yüksek tbm veriyor.
En iyi optimizelerde ortalama t.o %2 %4 arasında ortalama tbm 10 kuruş 25 kuruş arasında değişiyor.
Benim sitelerimde ayda 1000 TL kazanabilmem için düz mantık hesap yaptığımda Günde 35 TL kazanmam lazım ki,
En kötü ortalamalarda ( 10 kuruş ve %2 ) günde 350 tık yani 17500 ziyaretçi almam lazım.
En iyi ortalamalarda ( 25 kuruş ve %4 ) günde 140 tık yani 3500 ziyaretçi almam lazım.
Yani adsenseden iyi bir gelir için güzel de bir organik hit gerekiyor. Varın gerisini siz hesaplayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Sektörde çok kişi var. Her gün yenileri ekleniyor. Çaresi yaptığın işe daha fazla önem verip sebat etmek. Kaliteli içerik üretmeye çalışmak. Mesela benim gezi sitem var. Geziyorum, fotoğraflıyorum, gezi deneyimlerimi ve arkadaşlarımın gezi deneyimlerini yazıyorum. İnternetten bilgi toplayanların benim karşımda hiç şansları yok. Az yazıyorum öz yazıyorum (Senede 15-20 yazı). Sağlık sitem var etrafımda sağlık sorunları yaşayanların deneyimlerini ve buldukları çözümleri yazıyorum. Az yazıyorum öz yazıyorum. Kitap özeti sitem var. Düzenli olarak kitap okuyorum. Özetini yazıyorum. (Senede 10 özet)Diğer arkadaşlara da sesleniyorum; internetten aldığınız bilgileri harmanlayıp ful artı ful özgün makale yazsanız da, sitenizi bu tür bol içerikle besleseniz de benim gibi gerçek deneyim ve gerçek fotoğraf kullananlar karşısında bir şansınız yok. Amelelik yapmayın , az yazın öz yazın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hepyasemin sitelerinizin getirisi nedir ?