hepyasemin adlı üyeden alıntı

Sektörde çok kişi var. Her gün yenileri ekleniyor. Çaresi yaptığın işe daha fazla önem verip sebat etmek. Kaliteli içerik üretmeye çalışmak. Mesela benim gezi sitem var. Geziyorum, fotoğraflıyorum, gezi deneyimlerimi ve arkadaşlarımın gezi deneyimlerini yazıyorum. İnternetten bilgi toplayanların benim karşımda hiç şansları yok. Az yazıyorum öz yazıyorum (Senede 15-20 yazı). Sağlık sitem var etrafımda sağlık sorunları yaşayanların deneyimlerini ve buldukları çözümleri yazıyorum. Az yazıyorum öz yazıyorum. Kitap özeti sitem var. Düzenli olarak kitap okuyorum. Özetini yazıyorum. (Senede 10 özet)Diğer arkadaşlara da sesleniyorum; internetten aldığınız bilgileri harmanlayıp ful artı ful özgün makale yazsanız da, sitenizi bu tür bol içerikle besleseniz de benim gibi gerçek deneyim ve gerçek fotoğraf kullananlar karşısında bir şansınız yok. Amelelik yapmayın , az yazın öz yazın.

Bence biraz fazla özgüvenli konuşmuşsunuz :) Özgüven yerine göre iyi olsa da bazen gereksizdir. Size benzer olarak bir seyahat sitesi sahibiyim. Site açılalı yaklaşık 1 sene olmak üzere ve hergün düzenli olarak içerik giriliyor. Sitede 5 editör çalışmaktadır ayrıca gezen kişilerinde kendi deneyimlerini paylaşıyoruz. Şuanda aylık 100 bin üzerinde bir ziyaretçi sayısına sahibiz ve gün geçtikçe yükseliyor. Fotoğraflar ise ücretli stok sitelerinden derleniyor.

İstediğiniz kadar özgün yazın ya da kendi fotoğraflarınızı paylaşın. Profesyonel olarak çalışanlara karşı tek bir gezginin sitesi malesef baş edemez. Bunu başaranların sayısı ise bir elin parmaklarını geçmiyordur. Malum isimleri zaten biliyorsunuz.