Olabilir hocam onu yazcaktım vacgeçtim mesela mobilde slayt alanında scroll yapılmıyor Türkçesi aşağı kaydırılmıyor vs. Cache'den ya da js den kaynaklı biraz takılma da var. Wa-rez bir tema ise güvenlik açığı falan da olabilir. Size bir şey daha diyeyim farklı bir gmail ile başvurun bir arkadaşımında durumu sizinkine benzerdi youtube için açtığı adsense ile başvurdu onay aldı 2 ay kadar sonra.
Red mailindeki neden doğru ise şunu da deneyin: Sitenizin adı ve sloganını değiştirin adı "Hadi Kızlar" sloganı da neyle ilgili yazı yazdığınızı anlatan 6-7 kelimelik bir cümle olabilir. Mailde kastedilen -ki pek sanmıyorum- bu olabilir.
Sitenizde mutlaka şunlar da olsun::
Search konsol kaydı ve seo eklentisi (açıklamalrın oluşması için sitemap için vs) kurun.
Red mailindeki neden doğru ise şunu da deneyin: Sitenizin adı ve sloganını değiştirin adı "Hadi Kızlar" sloganı da neyle ilgili yazı yazdığınızı anlatan 6-7 kelimelik bir cümle olabilir. Mailde kastedilen -ki pek sanmıyorum- bu olabilir.
Sitenizde mutlaka şunlar da olsun::
Search konsol kaydı ve seo eklentisi (açıklamalrın oluşması için sitemap için vs) kurun.
Hocam search konsol kaydı var hatta her gün yayınladığım içeriği "google gibi getir" yapıyordum sonra bir konuda yapılmaması daha iyi denilmiş bıraktım sonra.
Yoast seo var ve etkin olarak kullanıyorum yazı girerken. Tema ücretsiz tema orijinal yani. Pro versiyonu var ücretli olarak. Cache eklentisi yükledim site hızı çok yavaşladı css, js, kısımlarını disable yaptım bahsettiğiniz sorun ondan kaynaklı olabilir artık farklı bir cache eklentisi deneyeceğim.
Farklı bir hesapla başvurmak aklımdan geçiyor ama google amca kızar diye korkuyorum bir kişinin fazla hesap sahibi olmasının sakıncası var mı net bilmiyorum açıkçası..