lostyazilim
tr.link

Adsense Onayı Alamıyorum

27 Mesajlar 3.293 Okunma
lstbozum
tr.link

Hcelik Hcelik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 12 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

abdilaka adlı üyeden alıntı

Olabilir hocam onu yazcaktım vacgeçtim mesela mobilde slayt alanında scroll yapılmıyor Türkçesi aşağı kaydırılmıyor vs. Cache'den ya da js den kaynaklı biraz takılma da var. Wa-rez bir tema ise güvenlik açığı falan da olabilir. Size bir şey daha diyeyim farklı bir gmail ile başvurun bir arkadaşımında durumu sizinkine benzerdi youtube için açtığı adsense ile başvurdu onay aldı 2 ay kadar sonra.

Red mailindeki neden doğru ise şunu da deneyin: Sitenizin adı ve sloganını değiştirin adı "Hadi Kızlar" sloganı da neyle ilgili yazı yazdığınızı anlatan 6-7 kelimelik bir cümle olabilir. Mailde kastedilen -ki pek sanmıyorum- bu olabilir.

Sitenizde mutlaka şunlar da olsun::
Search konsol kaydı ve seo eklentisi (açıklamalrın oluşması için sitemap için vs) kurun.

Hocam search konsol kaydı var hatta her gün yayınladığım içeriği "google gibi getir" yapıyordum sonra bir konuda yapılmaması daha iyi denilmiş bıraktım sonra.

Yoast seo var ve etkin olarak kullanıyorum yazı girerken. Tema ücretsiz tema orijinal yani. Pro versiyonu var ücretli olarak. Cache eklentisi yükledim site hızı çok yavaşladı css, js, kısımlarını disable yaptım bahsettiğiniz sorun ondan kaynaklı olabilir artık farklı bir cache eklentisi deneyeceğim.

Farklı bir hesapla başvurmak aklımdan geçiyor ama google amca kızar diye korkuyorum bir kişinin fazla hesap sahibi olmasının sakıncası var mı net bilmiyorum açıkçası..

wmaraci
reklam

abdilaka abdilaka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 39 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
O kadar da değil ya benim pc de aktif kullandığım 10 gmail vardır 2si adsense hesabı. Hatta şu an adsense de ki gmaili başka bir maile taşıyordum. Yani açın başvurun isterseniz 50 saniyelik ir manzara videosu çekip youtube adsense i alın onunla başvurun. Bi söylenti vardı youtube bağlantılı adsense ler daha çok iş görüyor diye doğru mudur bilmem.
Hcelik

kişi bu mesajı beğendi.

hRSor hRSor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 654 / 134
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam bende blogger ile yeni onay aldim ve su anda da web site icin basvuru yaptim ve bekliyorum.
Size önerim SSL sertifikasi almaniz.En önemlisi de çerez uyarisi kod olusturup kullanim kosullari tarzindaki sayfaniza yonlendirme yapmaniz,Cookies uyarisi..
Benim tavsiyelerim bunlar.İyi çalışmalar..
Hcelik

kişi bu mesajı beğendi.

hsntngr hsntngr Kontör at Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 1155
  • Beğeniler 99 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
Kardeşim benim sana tavsiye edeceğim yöntemler şu şekilde.
Tema basit ve sade olmalı, kod hatası vb. olmamalı
İçeriklerinizde 300+ kelime olmalı
Hakkımızda, iletişim ve gizlilik sayfaları olmalı
Kelimelerinizin tbm değerleri yüksek olmalı
Siteniz hızlı olmalı
Sitenizde iç trafiği sağlayacak unsurlar olmalı

Şuan ben adsense başvurusu yaparken bu unsurlara dikkat ediyorum. Genellikle olumlu sonuçlar alıyorum
Hcelik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 12 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

abdilaka adlı üyeden alıntı

O kadar da değil ya benim pc de aktif kullandığım 10 gmail vardır 2si adsense hesabı. Hatta şu an adsense de ki gmaili başka bir maile taşıyordum. Yani açın başvurun isterseniz 50 saniyelik ir manzara videosu çekip youtube adsense i alın onunla başvurun. Bi söylenti vardı youtube bağlantılı adsense ler daha çok iş görüyor diye doğru mudur bilmem.

Deneyeyim hocam aslında şu an başvurduğum hesap çok eski ve 2006 yılında açmıştım galiba. Eski hesap iyi olur diye buna yöneldim ama yeni ile deneyeyim artık.

Aldığım cevap bu hocam:
"Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır. "

• Üyelik 16.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 12 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

hRSor adlı üyeden alıntı

Hocam bende blogger ile yeni onay aldim ve su anda da web site icin basvuru yaptim ve bekliyorum.
Size önerim SSL sertifikasi almaniz.En önemlisi de çerez uyarisi kod olusturup kullanim kosullari tarzindaki sayfaniza yonlendirme yapmaniz,Cookies uyarisi..
Benim tavsiyelerim bunlar.İyi çalışmalar..

hocam aslında hosting paketimde ssl sertifika var ama böyle sadece içerik sitesi için kullanmak istemiyorum. tavsiyelerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim..
hRSor

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 12 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

hsntngr adlı üyeden alıntı

Kardeşim benim sana tavsiye edeceğim yöntemler şu şekilde.
Tema basit ve sade olmalı, kod hatası vb. olmamalı
İçeriklerinizde 300+ kelime olmalı
Hakkımızda, iletişim ve gizlilik sayfaları olmalı
Kelimelerinizin tbm değerleri yüksek olmalı
Siteniz hızlı olmalı
Sitenizde iç trafiği sağlayacak unsurlar olmalı

Şuan ben adsense başvurusu yaparken bu unsurlara dikkat ediyorum. Genellikle olumlu sonuçlar alıyorum

Tema öneriniz var mı hocam? İsterseniz buradan, isterseniz pm olarak paylaşırsanız sevinirim.

abdilaka abdilaka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 39 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Hcelik adlı üyeden alıntı

Deneyeyim hocam aslında şu an başvurduğum hesap çok eski ve 2006 yılında açmıştım galiba. Eski hesap iyi olur diye buna yöneldim ama yeni ile deneyeyim artık.

Aldığım cevap bu hocam:
"Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır. "

Hocam mailde yazdığı gibi sizden içerik istiyorlar. Dediğim gibi ben 40 ile başvurdum olmadı 90 ile oldu. Bazı kategorilerinizde hatta yazı yok denilebilir. Ben de bu şekilde idim sağlık kategorimde 3 yazı vardı kategoriyi sildim direkt. Google kategori çok olunca hiti ve kaliteyi de çok istiyor. Tavsiyem bi 10-15 gün bekleyin bu sürede her gün içerik girin yazamazsanız rewrite yapın ama kopya almayın. Özgünse içeriğiniz eninde sonunda alırsınız. He 4 bin takipçili twitter 1000 kişilik facebook gruplarında paylaşıyordum bi etkisi var mıdır bilmem ama sosyal medyayı da deneyin hit için. 1 yazınızı açtım gayet uzundu benim 90 paylaşımın 40ı foto-galeri idi mesela. Sağlık ve güzellik konusu üzerinde yoğunlaşın özellikle niş olarak çok fazla reklam alıyor google bu konularda. Eninde sonunda olacaktır. Temanızı ve site adınızı değiştirin sitenizin adı hadikizlar.net olmasın o domaininiz site adı Hadi Kızlar olabilir.

• Üyelik 16.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 12 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim, yapılan tüm önerileri not ettim, tek tek uygulayacağım. Buradan yaptığım geliştirmeleri, değişiklikleri paylaşmaya çalışacağım sonucu hep birlikte görürüz inşallah.

TecnoLobi TecnoLobi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 943
  • Beğeniler 121 / 134
  • Ticaret 5, (%100)

Hcelik adlı üyeden alıntı

10-15 yazı ile alanlar var, 20-25 günlük site ile alanlar var hocam böyle olunca insanın morali bozuluyor. Bizim neyimiz eksik diye. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam çok teşekkür ederim..

15 yazi ve 20 icerikle alanlardan biriyim ilkinde red aldim yetersiz içerik diye daha sonra tena mi değiştirdim kunye cerezler hakkinda gibi sayfalar ekledim 3 kategoriyi esit sekilde ylayarladim ertesi gun basvurdum onaylandib3 gunde
Hcelik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al