Hcelik adlı üyeden alıntı

Deneyeyim hocam aslında şu an başvurduğum hesap çok eski ve 2006 yılında açmıştım galiba. Eski hesap iyi olur diye buna yöneldim ama yeni ile deneyeyim artık.

Aldığım cevap bu hocam:
"Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır. "

Hocam mailde yazdığı gibi sizden içerik istiyorlar. Dediğim gibi ben 40 ile başvurdum olmadı 90 ile oldu. Bazı kategorilerinizde hatta yazı yok denilebilir. Ben de bu şekilde idim sağlık kategorimde 3 yazı vardı kategoriyi sildim direkt. Google kategori çok olunca hiti ve kaliteyi de çok istiyor. Tavsiyem bi 10-15 gün bekleyin bu sürede her gün içerik girin yazamazsanız rewrite yapın ama kopya almayın. Özgünse içeriğiniz eninde sonunda alırsınız. He 4 bin takipçili twitter 1000 kişilik facebook gruplarında paylaşıyordum bi etkisi var mıdır bilmem ama sosyal medyayı da deneyin hit için. 1 yazınızı açtım gayet uzundu benim 90 paylaşımın 40ı foto-galeri idi mesela. Sağlık ve güzellik konusu üzerinde yoğunlaşın özellikle niş olarak çok fazla reklam alıyor google bu konularda. Eninde sonunda olacaktır. Temanızı ve site adınızı değiştirin sitenizin adı hadikizlar.net olmasın o domaininiz site adı Hadi Kızlar olabilir.