lostyazilim

Adsense, PİN için bir yazı gönderdi Anlamadım!

4 Mesajlar 1.151 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
Adsense'ye kimlik fotokopimi gönderdim PİN için...oda bana aşağıdaki yazıyı gönderdi...Bu ne demek anlamadım...

İşte o yazı

Sayın Kullanıcımız,

E-posta için teşekkür ederiz. 'Ödeme Geçmişi' sayfanızı ziyaret edip 'Lütfen PIN'inizi girin' bağlantısını tıklayarak en yeni PIN'inizin oluşturulduğu tarihi görüntüleyebilirsiniz. PIN'iniz, oluşturulduğu tarihten itibaren 3-5 gün içinde birinci sınıf posta yoluyla gönderilir.

Çoğu yayıncı, PIN kodunu postaya verildikten sonra 2-4 hafta içinde alır; ancak bulunduğunuz yerde verilen posta hizmetine bağlı olarak PIN kodunuzun size ulaşması nadiren de olsa daha uzun sürebilir.

PIN kodunuz size ulaşmadıysa veya kaybolduysa, https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=14838&hl=tr adresindeki yönergeleri uygulayarak en fazla iki kez PIN isteyebilirsiniz. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Herhangi bir değişiklik yapmanız gerekirse, Hesabım sekmesinin altındaki Alacaklı Bilgisi bölümünde yer alan 'Düzenle' bağlantısını tıklamanız yeterlidir. Yeni bir PIN isteyebilmeniz için son PIN'in oluşturulmasından sonra en az 3 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın.

Ayrıca, PIN kodunuzu girinceye dek hesabınıza erişmeye ve reklam gösterip kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.

Ödeme süreci devam ederken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

https://pirilancer.com/freelancer-ara
wmaraci
reklam

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)
Her adsense kullanıcısı gibi hesabından ödeme alman için pin kodu istiyor ve bu pin kodunu sana google kendi yolluyor 1 ile 3 ay süresi var gelmesi için forumda vardır 1 ay boyunca eline ulaşmayan.

Altinkaynak Altinkaynak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 0 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
AdSense kullanıcıların ödeme alabilmesi için birnevi doğrulama niteliğinde adreslerine posta yoluyla PIN kodları gönderir. Bazı ülkelerde bu doğrulama telefon ile yapılabildiği gibi, e-posta gibi alternatif yollarda tercih edilir.

Sanırım sizin adresiniz bulunamadığından dolayı yada birkaç kez talep ettiğinizden dolayı olabilir(!) AdSense yetkilileri doğrulama işlemini e-posta yoluyla yapmanı tercih etmişler.

Adımları takip edip, PIN kodunuzu hesabınıza girip doğrulama işlemini tamamlayabilirsiniz.

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
Bana 3-4 ay gelmedi en sonunda TTNet'in gönderdiği e-faturalardan birini gönderdim ve sorun kalmadı :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al