Adsense'ye kimlik fotokopimi gönderdim PİN için...oda bana aşağıdaki yazıyı gönderdi...Bu ne demek anlamadım...
İşte o yazı
Sayın Kullanıcımız,
E-posta için teşekkür ederiz. 'Ödeme Geçmişi' sayfanızı ziyaret edip 'Lütfen PIN'inizi girin' bağlantısını tıklayarak en yeni PIN'inizin oluşturulduğu tarihi görüntüleyebilirsiniz. PIN'iniz, oluşturulduğu tarihten itibaren 3-5 gün içinde birinci sınıf posta yoluyla gönderilir.
Çoğu yayıncı, PIN kodunu postaya verildikten sonra 2-4 hafta içinde alır; ancak bulunduğunuz yerde verilen posta hizmetine bağlı olarak PIN kodunuzun size ulaşması nadiren de olsa daha uzun sürebilir.
PIN kodunuz size ulaşmadıysa veya kaybolduysa, https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=14838&hl=tr adresindeki yönergeleri uygulayarak en fazla iki kez PIN isteyebilirsiniz. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Herhangi bir değişiklik yapmanız gerekirse, Hesabım sekmesinin altındaki Alacaklı Bilgisi bölümünde yer alan 'Düzenle' bağlantısını tıklamanız yeterlidir. Yeni bir PIN isteyebilmeniz için son PIN'in oluşturulmasından sonra en az 3 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın.
Ayrıca, PIN kodunuzu girinceye dek hesabınıza erişmeye ve reklam gösterip kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.
Ödeme süreci devam ederken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi