-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Adsense pin istedik fakat altı aydır hala gelmedi (2. Pini de istedik) yeni pinin gelmesi en az bir ay sürer, bu da sitede reklamlar durdurulduğu için cok uzun bir süre. Adsense'den pin alanlar bilir, hangi posta şirketi ile gönderiyorlar? Onlarla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Adıma posta var mı diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Benimki birincisi gelmesi 2 hafta sürdü sonra yeniden istedim 2 si birden geldi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar.
PIN gönderisi bazen çok çabuk olurken bazen de bu şekilde uzun sürebiliyor.
Toplamda 3 adet PIN isteme hakkınız var. Her bir istek için ortalama 15-20 gün beklemeniz kafidir. Şayet gelmezse ikinci veya üçüncü isteğinizi yapabilirsiniz.
Peki üçüncü istekte de gelmezse diye korkuya kapılmayın.
Şayet 3 hakkınızı da doldurursanız bu sefer Google sizden adresinizi teyid edecek, elektrik faturası veya ikametgah vs. gibi resmi belgeler istiyor ve işleminizi bu belgeleri göndermeniz doğrultusunda gerçekleştiriyor.
Faydalı olması dileğiyle...
1 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ali Cevat adlı üyeden alıntı
Selamlar.
PIN gönderisi bazen çok çabuk olurken bazen de bu şekilde uzun sürebiliyor.
Toplamda 3 adet PIN isteme hakkınız var. Her bir istek için ortalama 15-20 gün beklemeniz kafidir. Şayet gelmezse ikinci veya üçüncü isteğinizi yapabilirsiniz.
Peki üçüncü istekte de gelmezse diye korkuya kapılmayın.
Şayet 3 hakkınızı da doldurursanız bu sefer Google sizden adresinizi teyid edecek, elektrik faturası veya ikametgah vs. gibi resmi belgeler istiyor ve işleminizi bu belgeleri göndermeniz doğrultusunda gerçekleştiriyor.
Faydalı olması dileğiyle...
Google da arama yapıyorum, karşıma gene sen çıkıyorsun yahu :)
Peki eve mi geliyor bu yoksa ptt nin merkezine mi ? Yani ptt ye gelip de benim haberimin olmama olasılığı var mı acaba ? Şimdi baktım da 29 gün olmuş, tık yok. Tekrar mı istesem bilemedim...
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ozzyfb adlı üyeden alıntı
Google da arama yapıyorum, karşıma gene sen çıkıyorsun yahu :)
Peki eve mi geliyor bu yoksa ptt nin merkezine mi ? Yani ptt ye gelip de benim haberimin olmama olasılığı var mı acaba ? Şimdi baktım da 29 gün olmuş, tık yok. Tekrar mı istesem bilemedim...
Meşhur olmuşuz desene :)
Sistemde kayıtlı olan adresin posta kutusuna koyarlar. İadeli taahhütlü gönderilmediği için çeşitli aralıklarla posta kutunu kontrol etmen gerekiyor.
Şayet bir apartman görevlisi filan varsa ona da durumu izah ederseniz, kaybolma riskini azaltmış olursunuz.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ali Cevat adlı üyeden alıntı
Meşhur olmuşuz desene :)
Sistemde kayıtlı olan adresin posta kutusuna koyarlar. İadeli taahhütlü gönderilmediği için çeşitli aralıklarla posta kutunu kontrol etmen gerekiyor.
Şayet bir apartman görevlisi filan varsa ona da durumu izah ederseniz, kaybolma riskini azaltmış olursunuz.
Görevli veletler var apartmanda, görevliden önce alıp, top yapıp oynamakta üstlerine yok.
2. başvuruyu yaptım. Sanırım 3. den sonra kimlik doğrulama vs. şeklinde becerebileceğim ben bu işi :/
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2