-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir web sitem bulunmakta blogger tabanlı. sitemin günlük 1-2k arası tekil hiti mevcut 3 reklam birimi kullanıyorum. adsense kazancım günlük 1-1,5tl arası değişiyor.. bikaç kişiye sordum daha fazla olması gerektiğini düşünen arkadaşlar var; çoğu arkadaş reklam yerleşimimin yanlış olduğunu söylüyor.. bana bu konuda yardım edebilecek olan bir arkadaş varmı? teşekkürler..
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam siteye ilk girdiğimde gözüm ağrıdı :D Reklamı ararken bulamadım gerisini siz düşünün :) Ama reklam yerleri uygun gibi geldi bana
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Extazylinks adlı üyeden alıntı
Hocam siteye ilk girdiğimde gözüm ağrıdı :D Reklamı ararken bulamadım gerisini siz düşünün :) Ama reklam yerleri uygun gibi geldi bana
:) doğrudur hocam haklısınız; pek bu konuda yardım edebilir misiniz bana?
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yardımcı olmak adına kazancınızdan ziyade tıklanma sayınızı belirtin 1k için kaç tıklama alıyorsunuz? Çünkü ücret sektöre göre değişiyor bazı siteler tıklama başına 3-4 lira kazanıyor, bazı siteler 20 kuruş. Bu nedenle ücret üzerinden çözüm üretmek doğru olmaz. Sayfa To oranınız nedir?
Ek olarak: Reklam yerleşiminiz bana göre çok doğru fakat site manşet alanı biraz karışık gösteriyor ve aşağı itiyor reklamları ama alt sayfalar için bence iyi durumda.
www.hubeybi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
BarışAyar adlı üyeden alıntı
yardımcı olmak adına kazancınızdan ziyade tıklanma sayınızı belirtin 1k için kaç tıklama alıyorsunuz? Çünkü ücret sektöre göre değişiyor bazı siteler tıklama başına 3-4 lira kazanıyor, bazı siteler 20 kuruş. Bu nedenle ücret üzerinden çözüm üretmek doğru olmaz. Sayfa To oranınız nedir?
Ek olarak: Reklam yerleşiminiz bana göre çok doğru fakat site manşet alanı biraz karışık gösteriyor ve aşağı itiyor reklamları ama alt sayfalar için bence iyi durumda.
ortalama hocam 5-8 tıklama arası alıyorum. tbm 0,19-0,23 arası değişiyor.. ne aşağısına iniyor nede üzerine çıkıyor.. sayfa to oranı da hocam son 1 haftanın to oranı %0,16 değerinde..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam dediğim gibi reklam yerleşimi bana göre iyi durumda ama tıklanma oranı biraz düşük. Temanızı daha sade bir hale getirebilirsiniz, siteniz biraz karışık duruyor. Birde resmin üzerine 728x15 bağlantı reklamı ekleyip oradaki reklamı yazı ortasına çekebilirsiniz.
www.hubeybi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam yazı ortası reklam ekle onun dışında bence gayet iyi bir yerleşim var tek sorun anasayfan çok fazla karışık hemen konuya basıp kaçtım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
BarışAyar adlı üyeden alıntı
hocam dediğim gibi reklam yerleşimi bana göre iyi durumda ama tıklanma oranı biraz düşük. Temanızı daha sade bir hale getirebilirsiniz, siteniz biraz karışık duruyor. Birde resmin üzerine 728x15 bağlantı reklamı ekleyip oradaki reklamı yazı ortasına çekebilirsiniz.
resmin üzerine hocam bağlantı birimi reklamını ekledim renk ve arkaplan ayarını yaparak; 640x60 reklam biriminin üzerinde ekledim. yazı içine reklam eklemem bayağı zor hocam neden diye sorarsanız blogger kullanıyorum ve tüm yazıların içine tek tek kod eklemem gerekiyor şimdilik böyle sorun olmaz sanırım. bağlantı biriminin kelimeleri çok iyi umarım azda olsa artış olur..
Sumatrabilisim adlı üyeden alıntı
Hocam yazı ortası reklam ekle onun dışında bence gayet iyi bir yerleşim var tek sorun anasayfan çok fazla karışık hemen konuya basıp kaçtım :D
dediğim gibi hocam yazı ortasına reklam eklemek şuan benim için büyük bir problem diyebilirim.. kullanıcılar alıştı hocam aslında temaya o kadar sorun olmuyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Skype verirsen bakayım kardeşim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle ve kesinlikte temayı değiştirmenizi öneririm. Sitede durasım gelmedi geç yükleniyor göz yoruyor falan. Sade bir tema kullanmanız hem kazanç hem de hit açısından daha mantıklı.