-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
NedimYildirim adlı üyeden alıntı
Kesinlikle ve kesinlikte temayı değiştirmenizi öneririm. Sitede durasım gelmedi geç yükleniyor göz yoruyor falan. Sade bir tema kullanmanız hem kazanç hem de hit açısından daha mantıklı.
blogger tabanlı hocam website; wordpress'e geçmeyi düşünüyorum o sıra sağlam bir reklam yerleşimi ve tema düşünüyorum... hatta öneri temanız olursa gönderirseniz sevinirimm..
yazdım hocam..
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bloggerle devam et niye wordpress'e geçiyorsun ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wordpress daha iyi olur diye düşünüyorum hocam. e ticarette açıcam. çünkü belli bir kitleye ulaştım gibi.. wp ile daha iyi tema ve seo olur diye de düşünüyorum.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel kardeşim bu nasıl bir tema?
Bu temayla para kazanmayı boşver emellerine yazık üste çıkamazsın mobil sürümde çok zorlandım. En azından üstteki Slider var onu kaldır. Ben yavaşlatıyor diye sosyal beğeni butonlarını bile koymuyorum.
Ek Olarak: 4.5 g ve 4 çekirdekli telefon kafayı yedi;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
01101011 adlı üyeden alıntı
Hah ben de onu diyecektim. Eğer enteresan bir sektör tutturamazsan Adsense öldürmeyip süründüren bir seviyede tutuyor yayıncıyı; yani masraflar + cep harçlığı biraz.
Fakat senin sitenin güzel bir tarafı var, fakat bu güzel taraflarına işaret etmeden hakikatten güzel (ve mümkünse koyu kuzguni olmayan) bir tema seç, tavsiye edecek profesyonel arkadaşlar sana bir iki güzel örnek bulacaklardır.
Gelelim ve kısaca asıl mevzuya. Sitenin geliri, haber+forum+sosyal+video ile daha da canlanabilir görünüyor. Yani kitle potansiyel olarak birkaç katına çıkacaktır ve asıl gelir ise ürün satışı (gitar ve aksesuar+t-shirt+konser bileti+vs. vs. gider).
Fakat bu (kar amacı gütmeyen anlamında) amatör ruhu anatema olarak hep korumak gerek. Çünkü müzik naif bir mesele, kalp işi; ziyaretçiler gelirler ve giderler yoksa.
Yolun açık olsun kardeşim.
teşekkür ederim hocam.. şuan wpye geçiş düşünüyorum tema bulmam lazım.. konuyu açtım eğer bir tanıdığınız vs. varsa yönlendirirseniz çok memnun olurum...
konu:
https://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/web-sitem-icin-wp-temasi-istiyorum-335666.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Profesyonel Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
sağ veya sol alana yani sidebar a 300x200 olan büyük kare reklamı ekle.. eğer özellik varsa temada birtanede logo yanına koyabilirsin.. max 2 reklam koy ki banlanma oranın azalsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Millet temaya laf etmiş ama bence on numara ben cok beğendim açıkçası ama wordpresse geçmende fayda var. Adsense yerleşiminde iyi duruyor hocam. Hiti blogger üzerinden mi Analytics üzerinden mi söylüyorsun hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı
Millet temaya laf etmiş ama bence on numara ben cok beğendim açıkçası ama wordpresse geçmende fayda var. Adsense yerleşiminde iyi duruyor hocam. Hiti blogger üzerinden mi Analytics üzerinden mi söylüyorsun hocam ?
google analytics üzerinden hocam..
osmanfurkanaydin adlı üyeden alıntı
sağ veya sol alana yani sidebar a 300x200 olan büyük kare reklamı ekle.. eğer özellik varsa temada birtanede logo yanına koyabilirsin.. max 2 reklam koy ki banlanma oranın azalsın
logo yanına ekleyemiyorum hocam malesef. ama şuan wp geçmeyi düşünüyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Profesyonel Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
dostum wpye geçmek gibi bi düşüncen varsa hiç bekleme.. adsense eklentisini indirip reklamlarını adsense eklentisinin uygun gördüğü yere ekle.. bu daha sağlıklı olur ve her kafadan çıkan ses kafanı karıştırmaz