-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
kimya mühendisi sorumlu mudur
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar reklamlari sadece metin degil gorselden ayarliyorum ve kaydediyorum panelden ama yinede metin cikiyor .neden acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kodu değiştiriyor musunuz siteden?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oncelikle belirteyim Reklam yeni yayinlanmaya basladi hesabim daha yeni onaylandiAslinda kod almadan once reklam kendiliginden gelmisti ve ben panalden goruntu ve metin olarak kaydettim .daha sonra meili tekrar okuyorak adim adim kod almayi ogrendim ve adsense hesabimdam kod olusturup html ye belirtilen adimlarla kodu yerlestirdim sonrasinda reklamlar metin olarak cikmaya basladi gorsel olarak kayit yapsam dahi boyle gorunuyor.ben telden giriyorum cogunlukla reklami goruntulu gordugumde pc den bakmistim sizce bunun bir etkisi var mi ? Baska sitelerde telefondan reklamlari goruntulu goruyorum bunuda belirteyim..Simdiden trsekkur ediyorum
DostAjans
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilgisayarınızdan kaynaklı olabilir (çerez, anti-virus v.s) Başka bir şehirden birilerine sitenizin adresini verin ve baksınlar. Örneğin bize :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tesekkur ediyorum demekki ben telefondan goremiyorum .cok sagolun.birsey daha sorabilirmiyim sanirim en fazla 3 reklam konuyor bunun anlami.adense hesabimizdan 3 kod olusturup html yapistirmak mi? Ben bu islemi bikere yaptim ancak bu islemi yapmadan once reklam yayina baslamisti bu nasil oluyor?
1 kişi bu mesajı beğendi.