-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Selam Arkadaşlar,
Bende Adsense tarafından ban yiyen mağdurlardanım,
fakat web sitem banlı olarak gözükmüyor sanırım sadece Adsense hesap sahibi olarak ben banlandım.
Farklı bir kullanıcı adıyla farklı bir adres göstererek yeniden aynı web sitem için Adsense başvurusu yapsam başvurum kabul olurmu? veya başka bir yöntem önerebilirmisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım siten banlı değilse sorun yok. Google sadece siteni yeterli görmüyor. Bence içerik olarak tamamen orjinal yap ve belli bir hite ulaş ondan sonra tekrar başvur. Site banlanmadıktan sonra sorun yok.
Güncel-Portal
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Farklı bir kimlik kullanman gerekecek, ve farklı bir google hesabı.
Gerçi öyle de yapsan eninde sonunda tutup yine banlıyor geçmişte adsense ban yiyen siteleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam bu soruma cevap alamamıştım ama başka bi hesaptan yeni adsense aldım :) dediğin doğru site banlı olmadığı için sıkıntı olmadı
Bu arada bugün 1200 tekil hit geldi siteme:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
freddie80 adlı üyeden alıntı
Hocam bu soruma cevap alamamıştım ama başka bi hesaptan yeni adsense aldım :) dediğin doğru site banlı olmadığı için sıkıntı olmadı
Bu arada bugün 1200 tekil hit geldi siteme:)
Hocam dikkat ediniz...Tekrar hesap açmanıza sistemin izin vermesi gayet doğal diyebilirim ama her an Reklam verenlerimiz açısından risk falan diye başlayan bir mail gelmesi ve ban yemenizde doğaldır bunu unutmayınız....
Bu yüzden eski ban yiyen hesaplarınıza erişmiş olduğunuz pc den ve ağdan yeni adsense hesabını açmayınız bir şekilde anlıyorlar 2-3 güne kalmadan üstü örtülü bir takım klasik bir mail var onu bilgilendirme amaçlı göndererek banlıyorlar....
Kimlik bilgileri yanında adres bilgileride birazda olsa farklı olması kanaatindeyim...
Umarım sorun çıkmaz adsense ile aranızda...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
freddie80 adlı üyeden alıntı
hocam aynı bilgisayardan yaklaşık 1.5 aydır giriyorum şimdilik sıkıntı yok.
yeni adsense kimlik ve adres bilgilerim tamamen farklı:)
Hım 1.5 ay olduğuna göre kesinleşmiş kazancınız var şu an ve muhtemelen pin kodu olayınızda halolmuştur.... Umarım ilerde sıkıntı çıkarmaz adsense ben 4. ya da 5. hesabımı aldım habire banlanıyor bu sefer ne olcak bakalım aynı pc den girmeye korkuyorum arkadaşıma vercem bilgilerimi o girsin baksın riske giremiycem...
Kolay gelsin bol kazançlar hocam...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
bulutweb
Web & Grafik Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bende bir kez banlandım, başkasının adına başka bir adresten tekrar açtım, şuan kesinleşmiş kazancım 100$ altında olduğu için alamıyorum, fakat yaklaşık 1.5 ay oldu, bir sorun görünmüyor. Umarım hiçbirimizin hesabında sorun olmaz.