Arkadaşlar google adsense reklamlarını yayınlayacak sitelerde benzersiz bir içerik bulundurmasını 1. koşul olarak kabul ediyor. Peki bu ne demek? İsterseniz sitenizin tamamını %100 orjinal yazın eğer katagori ve etiketleri düzgün yapılandırmassanız siteniz yine orjinal olmuyor. Bir örnekle açıklayım. Fuub neti tanıtan bir yazı yazdınız ve bu konuyla ilgili 5 edat etiket yazdınız.
Fuub.net nedir?
Fuub.net forum sitesi nedir?
Fuub nedir?
Fuub webmaster sitesi?
Fuub net sitesi
ve bu yazıyıda 2 ayrı kategoriye koyduk diyelim.
Google işte bunların hepsini ayrı yazı olarak görüyor. Yani aynı metne sahip olan, başlıkları birbirine çok benzeyen 1 + 5 + 2 toplam 8 yazı..
Bu nedenle özellikle adsense başvuru sırasında etiketleri azaltın ve mümkünse birbirinden tamamen farklı kelimeler yazın.
lütfen okuyun...
https://support.google.com/webmasters/answer/66358
özellikle son kısmını okuyun..
Anahtar kelimeyle doldurmaya ilişkin örnekler şunlardır:
"Aynı kelimeleri veya kelime öbeklerini genellikle doğal görünmeyecekleri şekilde tekrar etme; örneğin:
Özel puro kutuları satıyoruz. Özel puro kutularımız el yapımıdır. Bir özel puro kutusu satın almayı düşünüyorsanız, lütfen özel puro kutusu uzmanlarımıza ozel.puro.kutulari@example.com adresinden ulaşın."
Not: bu tamamen kendi görüşüm. adsense benim sitemin birisine reklam vermeyi durdurdu ve ben etiketlerdeki hatamı anladım bütün etiketleri değiştirdiğimde google reklamları tekrar açtı