truncus adlı üyeden alıntı

lütfen okuyun...

https://support.google.com/webmasters/answer/66358

özellikle son kısmını okuyun..

Anahtar kelimeyle doldurmaya ilişkin örnekler şunlardır:

"Aynı kelimeleri veya kelime öbeklerini genellikle doğal görünmeyecekleri şekilde tekrar etme; örneğin:
Özel puro kutuları satıyoruz. Özel puro kutularımız el yapımıdır. Bir özel puro kutusu satın almayı düşünüyorsanız, lütfen özel puro kutusu uzmanlarımıza ozel.puro.kutulari@example.com adresinden ulaşın."

Ek Olarak:

6 ay kuralınıda buradan okuyabilirsin.

https://support.google.com/adsense/answer/9724?hl=tr&ref_topic=1319756&rd=1


Hocam o kural spam yapılmasına engel olmak için. Spam yapmadığınız müddetçe etiketleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Örneğin GTA V ile ilgili bir haber veren yazı yazdıktan sonra "yeni GTA V haberi, GTA V en güncel haberi, GTA V ile ilgili yeni haberler, GTA V son dakika haberleri" gibi etiketler girerseniz haliyle Google tarafından pek hoş karşılanmayacaktır. Sırf adsense için söylemiyorum sandbox'a girmeniz de kaçınılmaz olacaktır.

Fakat "GTA V, GTA V haberleri, GTA serisi, Aksiyon oyunu haberleri" gibi etiketler girmenizde bir sakınca yoktur. Dikkat etmeniz gereken püf nokta her etiket farklı bir anlama sahip olacak ve yazınızda olmayan bir şeyi var gibi göstermeyeceksiniz.

Mesela örneğimizden yola çıkacak olursak "GTA V haberleri" ile "Aksiyon oyunu haberleri" aynı anlama gelmediğinden kullanmamızda bir sakınca yok. Ama tutup da sadece haber içeren yazımıza "GTA V indir" etiketini eklersek yanlış olur.