-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, adsense reklamlarının yerleşimini yapalı 3 hafta oldu.Ancak tıklama oranları gerçekten yerlerde. Sizce sitede reklam yerleşiminde nerde hata yapıyorum. ortalama sayfa görüntüleme 400 ortalama tıklama : 2-3
eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar
https://patronoldum.com
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Vizyonpara (14.08.2022 17:38)
Patronoldum.com
my98
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Butonlu reklam kodunu makale arası olarak ayarla hocam yükselişi görüceksin zaten.
genel anlamda reklam yerleşimi çok saçma olmuş açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk defa reklam yerleşimi yapıyorum, yeniyim bu konuda. Deneye yanıla öğreniyorum.
Eleştirin ve tavsiyrn için çok saol dostum
Patronoldum.com
LadaVaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
poker hlesi falan var nasıl adsense aldın ki onlarla
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Birincisi 400 görüntüleme bir fikir edinmek için çok az. En azından bir kaç bin olunca bir ay gözlemlemek ve ona göre küçük değişiklikler yaparak denemek lazım. Üstelik bu görüntülemeye maddi olarak tıklamanız 7-8 olsa ne değişir?
İkincisi sizin sitenizde reklam yerleşimi diye bir şeyden söz etmek mümkün değil, çünkü her yer reklam!
Ana sayfada 10 reklamı gördüm insaf dedim. İçerikte belki azdır dedim 8 reklam saydım. Daha uzun bir içeriğe girdim ve yanlış saymadıysam 13 reklam var! Ne kadar çok reklam o kadar çok tıklama değilki.
Bir kaç gün önce oyuncu koltuklarına baktığım için her bannerda oyuncu koltuğu gösteriyor. Bir insanın yaptığı aramalar bellidir, ilgi alanı bellidir. 10 reklam koymak, 10 farklı reklam gösterilecek anlamına gelmiyor.
Biraz ziyaretçinizi de düşünün. İnsanları adblocker'a teşvik etmeyin. Zaten akıllanmış olmamız lazımdı çoktan. Benim ziyaretçilerimin %25'i adblocker kullanıyor ama mobilde oran düşük. Endonezya'daki webmasterlar ne kadar olayı abartmışsa mobil adblocker kullanım oranı %85!
Türkiye'de de böyle olsun istiyorsak aynen devam edelim.
2 tane reklam olsaydı ben yine ilgimim çeken reklamı görecektim. İlgilendiğim koltukta indirimi gördüğüm anda da tıklardım. Ben bu kadar reklamı görürsem kaçarım. ligtv'ye bu yüzden girmiyordum maç özetleri izlemeye. Siteniz film izleme sitesi gibi. Adbloker'sız gezinmenin imkanı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reklam sayısı çok abartılmış. Ben girdiğim gibi çıkasım geldi. Reklam sayısı azaltılmalı
İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. (Denis Waitley)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
10 reklam var
3 bağlantı ve 3 reklam'dan dışarıya çıkma bence
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklınız gerçekten, aslında bilgi kirliliğinden dolayı böyle yaptım.Biraz da deneme amaçlı böyle bir yerleşim sundum.Dediğiniz gibi tutmadı.
Patronoldum.com