DeSa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Söz konusu olan web site : https://kadinmasasi.com/
Onay Süreci
Dostlar merhabalar,
Yaklaşık 9 gün önce adsense başvurusu yaptım, hala siteniz hazır hale getiriliyor sürecinde bekliyor.
İletişim, Hakkımzıda ve Gizlilik Politikası sayfalarım mevcut.
Aynı zamanda 64 adet özgün içerik bulunmakta.
Günde en az 2 genel olarak 3 içerik paylaşıyorum.
Reklam kodunu belirli yerlere yerleştirdim ve reklam alanı sık değil.
Kısacası site şuanda 10 numara 5 yıldız fakat, herhangi bir dönüş alamadım bir türlü.
Onay sürecinin 2 hafta hatta 1 ay kadar sürebildiğini biliyorum, ancak dediğim gibi bir problem göremiyorum şahsen sitede.
Onay sürecini hızlandırmam için ekstra ne önerirsiniz ? Eksik görüğünüz ve düzeltmemi istediğiniz bir yer varmıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Reklam Kodu Yerleştirme
Bildiğiniz üzre Adsense site onayı ve kontrolü için bir kod vermekte, bu kodu kod etiketleri arasına yerleştirdim. Hatta metin dosyası olarak footer menü ve yazı içi, başlıktan önce, sağ widget alanına'da ekledim.
Sorum şu ; Doğrumu yaptım ? Ekstra yapmam gereken bir durum var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanıyorum ki google temanızda sorun buluyor da bu işlemi tamamlamıyor. Çünkü şöyle bir göz gezdirince reklam eklenebilecek yerler kısıtlı ona göre optimize edemiyor ve sayfa açılış hızınız düşük. Ayrıca Wordpress kullanıyorsanız eğer, Google Site Kit kullanıyor musunuz ?
tulparav.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Adsense kodunu sadece ... arasına yerleştirmeniz yeterli. Onay aldıktan sonra ise otomatik reklamları etkinleştirebilir ya da yeni reklam birimleri oluşturup sitenizde istediğiniz alana yerleştirebilirsiniz.
Şu aşamada başvuru sonucunu beklemekten başka yapmanız gereken bir şey yok. Adsense politikalarına aykırı bir durum yoksa, muhtemelen olumlu sonuç alırsınız. Red almanız durumunda, genellikle nedenini belirten bir e-posta gönderilir.
İnceleme süreci bazen uzun sürebiliyor. Umarım olumlu sonuçlanır. Bol şans dilerim.
Ek not- Şu an uygun olmadığımdan temayı detaylı inceleyemiyorum. Fakat bannerlar dikkatimi çekti. Kaldırmanızı öneririm. İhtimal vermiyorum ama botlar bu alanları reklam olarak tarayabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
h1-h2-h3-h4 başlıklarınız tam ama anahtar kelimeniz yazı içinde bold değil, 41 keyword kelimeniz index almış, 1 adet backlink iniz var, kyword kelimelerizi ve backlink inizi arttırıp, özgün makaleler girmeye devam edin, bence en az backlink 15, en az 15 makale daha ekleyin tekrar başvurun... Kolay Gelsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence başvuruyu iptal etmeyin, bekleyin. Google'a adsense sorum için eposta göndermeye kalktım form aracılığı ile, 4 Ocak tarihine kadar noel tatilindeyiz bişeye bakamayabiliriz bilgin olsun demişler. Sizde de bu süreç uzayabilir, sabırla bekleyin bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makale eklemenize o kadar da gerek yok ben kendi sitemde ortalama 15 makale varken reklamları açtım. En büyük etkenlerden biri de içeriklerim özgündü, şeffaf bir site olduğum için google adsense benim ne yapmaya çalıştığımı anlıyordu ve temada reklamların yerleşebileceği alanlar görselliği bozmuyordu. Ayrıca search consol, analytics vs siteniz ile entegreli mi?
tulparav.com