-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
site işleriyle çok yakından ilgilenen bilen biri olmasamda arkdasların dedıgı gıbı makalelerın ozgunlugu,sayısı,sıte kac zaman olmus hepsı onemlı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
Ö** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube kanalından paylaştıklarının etkisi olmaz bildiğim kadarıyla indirme linklerin warez değilse onlarında bir sorun teşkil edeceğini sanmam ama siten çok yeni ondan olabilir.
Zafer inananlarındır. #byjoker
Xymeth
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YouTuber
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2 ayda hemen Adsense açmayın bir 6-7 ay geçsin. Aceleye gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Açıkçası ben 3 yıl önce hiç bir şey yapmadan başvurdum ve onaylandı.
Anlamak zor şu Google Amca'yı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar bence umutsuzluğa kapılmayın acele de etmeyin, tamam 40 günlükken de alan alabiliyor da bence bir 6 ay bekleyin siteniz bir kendine gelsin. Zaten yeni açılan sitelerde hit genellikle düşük olduğundan alsanız da günü 10-20 kuruşla bilemedin 50 kuruşla kapatırsınız. Benim imzamdaki site 2 yıllık epey bir süre sonra başvurdum adsense en az bir 8-10 ay olmuştu. Kabul edildi fakat o ara hitler 300-500 olduğu için günü 50-70 kuruşla kapatıyordum. Yanı almamla almamam fark etmedi. Şimdilerde hitler 1,5 K'ya yaklaştı yine pek iyi sayılmaz ama en azından 3-4 TL bırakıyor günde ki zaten bu işi hobi olarak yapıyorum. Bir de zaten aldığım sponsor reklamlar daha iyi kazandırıyor. Bu açıdan sponsor reklam bulmak da ilk etapta yararlı olabilir.
Özetle, bence acele etmeyin hele reddedilmiş bir başvurudan sonra kesinlikle inat edip tekrar başvurmayın 3-4 ay geçmeden. Sitenin kalitesine odaklanın bence. Amatör bir WM olarak benim önerim bunlar. İşin profesyonelleri daha net bilgi verecektir zaten.
Kolaylıklar dilerim.
Ek Olarak: Bu arada sitenizi beğendim, takip ettiğim sitelerin arasına ekliyorum. Programlamaya ilgi duyanlar için güzel bir paylaşım ortamı olacağını umuyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İndirme linklerim warez değildi ama yinede kaldırdım linkleri. Uygun bir tema bulup bir kaç hafta sonra tekrar deneyeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler.
http://www.pubtekno.com