Arkadaşlar bence umutsuzluğa kapılmayın acele de etmeyin, tamam 40 günlükken de alan alabiliyor da bence bir 6 ay bekleyin siteniz bir kendine gelsin. Zaten yeni açılan sitelerde hit genellikle düşük olduğundan alsanız da günü 10-20 kuruşla bilemedin 50 kuruşla kapatırsınız. Benim imzamdaki site 2 yıllık epey bir süre sonra başvurdum adsense en az bir 8-10 ay olmuştu. Kabul edildi fakat o ara hitler 300-500 olduğu için günü 50-70 kuruşla kapatıyordum. Yanı almamla almamam fark etmedi. Şimdilerde hitler 1,5 K'ya yaklaştı yine pek iyi sayılmaz ama en azından 3-4 TL bırakıyor günde ki zaten bu işi hobi olarak yapıyorum. Bir de zaten aldığım sponsor reklamlar daha iyi kazandırıyor. Bu açıdan sponsor reklam bulmak da ilk etapta yararlı olabilir.

Özetle, bence acele etmeyin hele reddedilmiş bir başvurudan sonra kesinlikle inat edip tekrar başvurmayın 3-4 ay geçmeden. Sitenin kalitesine odaklanın bence. Amatör bir WM olarak benim önerim bunlar. İşin profesyonelleri daha net bilgi verecektir zaten.

Kolaylıklar dilerim.

Ek Olarak: Bu arada sitenizi beğendim, takip ettiğim sitelerin arasına ekliyorum. Programlamaya ilgi duyanlar için güzel bir paylaşım ortamı olacağını umuyorum.