netbozum
wmaraci reklam

Adsenseden Gelen Tuhaf Mail :)

3 Mesajlar 804 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 804 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Manisalii Manisalii Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Tamircisi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 364
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 25, (%92)
Arkadaşlar Adsenseden ilk defa böyle bir mail alıyorum daha önceleri reklam kodunuzu sitenize yerleştirin diyordu bir kaç başvurudan sonra gene aynı mail geldi ve reklam kodlarını 2 gün önce siteme yerleştirdim bugünde böyle bir mail geldi reklam kodunu nereden alabilirim ? Ekte reklamlarım kısmında reklam kodu diye bir alan bulunmamaktadır.

Özellikle bu koyu alanı tam kavrayamadım trafik alan sayfaya nasıl yapıştıracağım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Çok yaklaştınız, sitenizden para kazanmak için yalnızca bir adım kaldı.
Gelen Kutusu
x

Google AdSense

Reklam kodunu sitenize kopyalayın »
Google AdSense
Başlamak için yalnızca bir adım kaldı.
Sitenizi incelemeye hazır hale getirmek için birkaç satırlık kodu kopyalayıp yapıştırın.
Başlamak için yalnızca bir adım kaldı.
Çok yaklaştınız! Sitenizi ekibimizin incelemesine hazır hale getirmek için AdSense hesabınızdaki reklam kodunu kopyalayıp web sitenize yapıştırın (ve trafik alan bir sayfada olduğundan emin olun).
AdSense'te oturum açtıktan sonra reklam kodunu "Reklamlarım" bölümünde bulabilirsiniz.
Reklam kodunu al
Siteniz onaylandıktan sonra reklamlar gösterilmeye başlar ve para kazanabilirsiniz! Onaylar genellikle bir gün kadar sürer.
Daha ayrıntılı adımlara mı ihtiyacınız var? AdSense Yardım Merkezi'nde, reklam kodunun uygulanmasına ilişkin ayrıntılar sunulmaktadır. Ayrıca, işlemleri kolaylaştırmak için AdSense'in yerleşik olarak bulunduğu Blogger gibi belirli platformların listesini bulabilirsiniz.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google AdSense Ekibi

Birde adsensede anasayfaya tıklayınca reklam kodu al seçeneği var eğer buysa bahsettiği şey bu kodu nereye yapıştıracağım ? Kısaca anlatırsanız sevinirim. ?

wmaraci
reklam

IbrahimCY IbrahimCY Ibo Originals Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Kodu ala tıklayıp websitenizdeki reklam alanlarına o kodu yapıştıracaksınız.

Founder & CEO of Pikide Limited.

Manisalii Manisalii Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Tamircisi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 364
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 25, (%92)
Hali hazırda reklamları ekledim zaten reklamlar kısmındada gözüküyor sitenin hangi bölümüne yerleştireceğim ? Zaten ekledim reklamları ? Bu ayriyetten gelen bir mail ?

Ek Olarak: Yardımcı olabilecek kimse yokmu ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al