Özellikle bu koyu alanı tam kavrayamadım trafik alan sayfaya nasıl yapıştıracağım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Çok yaklaştınız, sitenizden para kazanmak için yalnızca bir adım kaldı.
Gelen Kutusu
x
Google AdSense
Reklam kodunu sitenize kopyalayın »
Google AdSense
Başlamak için yalnızca bir adım kaldı.
Sitenizi incelemeye hazır hale getirmek için birkaç satırlık kodu kopyalayıp yapıştırın.
Başlamak için yalnızca bir adım kaldı.
Çok yaklaştınız! Sitenizi ekibimizin incelemesine hazır hale getirmek için AdSense hesabınızdaki reklam kodunu kopyalayıp web sitenize yapıştırın (ve trafik alan bir sayfada olduğundan emin olun).
AdSense'te oturum açtıktan sonra reklam kodunu "Reklamlarım" bölümünde bulabilirsiniz.
Reklam kodunu al
Siteniz onaylandıktan sonra reklamlar gösterilmeye başlar ve para kazanabilirsiniz! Onaylar genellikle bir gün kadar sürer.
Daha ayrıntılı adımlara mı ihtiyacınız var? AdSense Yardım Merkezi'nde, reklam kodunun uygulanmasına ilişkin ayrıntılar sunulmaktadır. Ayrıca, işlemleri kolaylaştırmak için AdSense'in yerleşik olarak bulunduğu Blogger gibi belirli platformların listesini bulabilirsiniz.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google AdSense Ekibi
Birde adsensede anasayfaya tıklayınca reklam kodu al seçeneği var eğer buysa bahsettiği şey bu kodu nereye yapıştıracağım ? Kısaca anlatırsanız sevinirim. ?