-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet beyler sorum açık ve net, herkes bi AdSense telaşında. AdSenseden “çok şükür be çok iyi kazanıyorum ekmeğim çıkıyor böyle aylık 700-800 lira falan götürüyorum diyen var mı? “ tek ben mi sürünüyorum ?
Ayrıca şu adsense admatic vs harici reklam alanlar yani “bu alana reklam verebilirsiniz “ tarzında sitesinde reklam alanı bulunduran arkadaşlar varsa bu sistem nasıl yürüyor ? Biraz tecrübelerinizi paylaşsanız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Adsense sektörel olarak değişken olsada iyi kazandırdığı sektör bir elin parmaklarını geçmez. Hit'e ve tıklamaya oranla çok az kazanıyorum kuruşlarla ifade edilebildiği zamanlar oluyor. Büyük yüzde zaten memnun değil ama yapıcak birşey yok malesef. Onun dışında kendi sitemde bulunan reklam alanlarına şu an'a kadar 4-5 defa reklam aldım daha çok kazandırdığı doğrudur.
Ama tabiki ben şu anki sitem ile aşağı yukarı 7 aydır uğraşıyorum bu kadar ilerlemesi bile benim için çok iyi diye düşündüm. Para kazanmayı kafama takmıyorum şu anlık daima ileriye dönük gelişme benim için daha önemli. Herkese başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam işi severek yaptıktan sonra para kazanmanın 2. Planda olması tabiki daha fazla başarıyı getirecektir ancak sunucu ve domaini amorti etmeyecekse eğer zarara sokar ki bu bizi, özel reklam alanlarından reklam alırken nasıl bir yol ilerlediniz acaba ? Kaç hitiniz varken reklam aldınız? Firmalar mı sizi aradı yoksa siz mi onları buldunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Anladım hocam çok teşekkürler değerli yorumlarınız ve gösterdiğiniz yol için :)
Diğer arkadaşlar, sizin görüşleriniz yorumlarınız ve izlediğiniz yollar neler ?
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Kendi masrafını çıkardığı sürece siteler bir sıkıntı yok diyebiliriz her ne kadar çok kazanmak istesekde malesef olmuyor olanla yetiniyoruz.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google kazanıyordur :)
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org