lostyazilim

Ayda 4000 TL Reklam Geliri Türkçe Siteden

35 Mesajlar 6.363 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cipralex cipralex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ü**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 29 / 56
  • Ticaret 0, (%0)

Mertcan adlı üyeden alıntı

TR için bu TBM’ye inanmayan arkadaşlar biraz daha araştırmalı. Bu TBM değerlerini veren bir çok sektör var, ücretsiz analiz edebileceğiniz bir sürü araç varken inanmıyorum diyip kenara çekilirseniz kazanamazsınız.

Arkadaşın sektörüne biraz benzer bir sektörde bugünkü TBM ortalamam 0.61 kuruş.

cipralex fakat sizin de TO çok düşük. Yerleşiminize göz atın derim. Size yakın bir sektörde TO değerim %6-7 arasında.

to değeri 6-7 çok yüksek değil mi benim yıllarca yüzde 1 dolaştı, bunu sağlamak kolay mı?

wmaraci
reklam

• Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ü**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 29 / 56
  • Ticaret 0, (%0)

Casus adlı üyeden alıntı

Hit kaynağı nedir hocam yüzdelik %google %sosyalmedya %direk vs

Hocam similarweb sitesine göre %64 arama, direct %25, social 10,28 geçen ay için, referals, mail yüzde 0, referals nedir bilmiyorum.

• Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ü**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 29 / 56
  • Ticaret 0, (%0)

gaometri adlı üyeden alıntı

Aynen bu iş sabır işi ve taşlar yerine oturduğunda yıllarca size ekmek kapısı olacak bir iş.

hocam aynen öyle, bir de ek gelir oluyor, çocuğa oyuncak, para biriktirme, güzel bir tatil fln, kendi işim var zaten, olayın hobi işini anladığım an şu oldu, yurt dışından bir melek yatırımcı site için iletişime geçti, 200000 tl ( o zamanki dolar kuruna göre) fiyat verdi, satmadım, dedim acaba 1.000.000 verseler satar mıyım, yine de satmam sanırım, çünkü keyif alıyorum.
gaometri

kişi bu mesajı beğendi.

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)

cipralex adlı üyeden alıntı

to değeri 6-7 çok yüksek değil mi benim yıllarca yüzde 1 dolaştı, bunu sağlamak kolay mı?

sitelerimin en düşük to değeri %6 hocam. 10-12 ile açılış yapıyorum her gün. deneme yanılma yöntemleriyle yerleşim yapıyorum. performans göstermeyen reklama tekmeyi acımadan basıyorum. %1 tbm oranı çok düşük bir oran bana göre şimdiye kadar aksiyon almamanız hata.

hesabımdaki sitelerin ortalama to değeri;

tabi bu oran gün sonunda 6-7’ye doğru geriliyor.
cipralex

kişi bu mesajı beğendi.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
wmaraci
wmaraci

Metontheway Metontheway WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Evet %1 küsür tbm düşük. Bu konuda profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Amerika'yı keşfetmeye gerek yok deseniz de farklı ve sitenize uygun bir şekilde keşif lazım.

Onun haricinde hep söylenir. Düzen azim ve özgünlük her sitede kar getirir. Önemli olan istikrar. Tbmsi yüksek kelimelere yatırım yapmanız tabi ki ekstra zordur. Ama ekmeğini yemeye baslamışsınız.

Şimdi tbmnizi 3 4'lere çıkarmaya bakın derim. Sonuçta aynı performansla 2, belki de 3 kat kazanacaksınız :)

**7473 numaralı telefondan onay almadan işlem yapmayınız.

• Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ü**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 29 / 56
  • Ticaret 0, (%0)

Mertcan adlı üyeden alıntı

sitelerimin en düşük to değeri %6 hocam. 10-12 ile açılış yapıyorum her gün. deneme yanılma yöntemleriyle yerleşim yapıyorum. performans göstermeyen reklama tekmeyi acımadan basıyorum. %1 tbm oranı çok düşük bir oran bana göre şimdiye kadar aksiyon almamanız hata.

hesabımdaki sitelerin ortalama to değeri;

tabi bu oran gün sonunda 6-7’ye doğru geriliyor.

hocam seninle özelden iletişime geçeceğim ama diğer arkadaşların da yararlanması açısından 2 şehir efsanesini sormak istiyorum.

1- to yüzde 5'i geçerse ban riski artar diye hep söyleniyor, aslı var mı?

2- to arttıkça otomatik olarak tbm'nin düştüğü söyleniyor.

• Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ü**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 29 / 56
  • Ticaret 0, (%0)

Metontheway adlı üyeden alıntı

Evet %1 küsür tbm düşük. Bu konuda profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Amerika'yı keşfetmeye gerek yok deseniz de farklı ve sitenize uygun bir şekilde keşif lazım.

Onun haricinde hep söylenir. Düzen azim ve özgünlük her sitede kar getirir. Önemli olan istikrar. Tbmsi yüksek kelimelere yatırım yapmanız tabi ki ekstra zordur. Ama ekmeğini yemeye baslamışsınız.

Şimdi tbmnizi 3 4'lere çıkarmaya bakın derim. Sonuçta aynı performansla 2, belki de 3 kat kazanacaksınız :)

Hocam çok sağol iyi dileklerin için, amerikayı yeniden keşfetmek olayı biraz esprili bir dille yazdım, çünkü inan teknik bilgim yok, bir webmsater arkadaşım hatır gönül olarak yardım ediyor. o yüzden mesela onedio'nun yerleşime baktım, 1-2 siteye daha baktım, tabii onlar artık sponsorlu içerik olayına geçti. umarım gelir artar tabii ama 100 tl de getirse gelecek ay ben yine aynı tempo devam :)
Metontheway

kişi bu mesajı beğendi.

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)
trafiğinize güveniyor ve kontrol ediyorsanız sorun yok hocam. google spam trafiği anlayabiliyor. siz de farkettiğinizde bildirirseniz sorun olmaz. ben de sektöre girdiğimde 2-3 TO ile başladım, 3 olunca sevinirdim. son 2-3 yıldır TO değerim böyle ve sorun yaşamadım. tüm hit google’dan geliyor, sitelerin sosyal medya hesabı bile yok.

to artıkça tbm düşebilir de yükselebilir de. bunun to değeri yüksek, tbm’yi düşürelim diye bir kural yok. kişi tbm değeri yüksek kaliteli bir reklama tıkladığında to değeriyle beraber tbm’nin de artması mümkün.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.

batukay batukay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1227
  • Beğeniler 328 / 327
  • Ticaret 22, (%100)

hocam mantığınıza göre 800 tl yatırın zaten daha fazla kazanacağınızı söylüyorsunuz, karlı bir iş olur :) hatta 800 tl yi 1 ayda 1000 tl yapacaksanız ben size 800 tl vereyim, kar olan 200 tl'yi bölüşelim.

Öyle demeyin hocam "saten" o kadar parası olsa yatırır değil mi ? :) Bir söz vardır kedi uzanamadığı ete murdar dermiş.
cipralex

kişi bu mesajı beğendi.

batukay batukay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1227
  • Beğeniler 328 / 327
  • Ticaret 22, (%100)

hocam seninle özelden iletişime geçeceğim ama diğer arkadaşların da yararlanması açısından 2 şehir efsanesini sormak istiyorum.

1- to yüzde 5'i geçerse ban riski artar diye hep söyleniyor, aslı var mı?

2- to arttıkça otomatik olarak tbm'nin düştüğü söyleniyor.

1. Maddenin aslı yok.
2. Madde de t.o arttıkça tıklama sayısı da artmış oluyor. Orada gördüğün ortalama tbm yani birine 10 TL'lik reklam gelmiştir diğerine 1 bunların aritmetik ortalaması alınıp oraya yazılıyor.
cipralex

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al