Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
sitelerimin en düşük to değeri %6 hocam. 10-12 ile açılış yapıyorum her gün. deneme yanılma yöntemleriyle yerleşim yapıyorum. performans göstermeyen reklama tekmeyi acımadan basıyorum. %1 tbm oranı çok düşük bir oran bana göre şimdiye kadar aksiyon almamanız hata.
hesabımdaki sitelerin ortalama to değeri;
tabi bu oran gün sonunda 6-7’ye doğru geriliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet %1 küsür tbm düşük. Bu konuda profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Amerika'yı keşfetmeye gerek yok deseniz de farklı ve sitenize uygun bir şekilde keşif lazım.
Onun haricinde hep söylenir. Düzen azim ve özgünlük her sitede kar getirir. Önemli olan istikrar. Tbmsi yüksek kelimelere yatırım yapmanız tabi ki ekstra zordur. Ama ekmeğini yemeye baslamışsınız.
Şimdi tbmnizi 3 4'lere çıkarmaya bakın derim. Sonuçta aynı performansla 2, belki de 3 kat kazanacaksınız :)
**7473 numaralı telefondan onay almadan işlem yapmayınız.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
trafiğinize güveniyor ve kontrol ediyorsanız sorun yok hocam. google spam trafiği anlayabiliyor. siz de farkettiğinizde bildirirseniz sorun olmaz. ben de sektöre girdiğimde 2-3 TO ile başladım, 3 olunca sevinirdim. son 2-3 yıldır TO değerim böyle ve sorun yaşamadım. tüm hit google’dan geliyor, sitelerin sosyal medya hesabı bile yok.
to artıkça tbm düşebilir de yükselebilir de. bunun to değeri yüksek, tbm’yi düşürelim diye bir kural yok. kişi tbm değeri yüksek kaliteli bir reklama tıkladığında to değeriyle beraber tbm’nin de artması mümkün.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.