-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
sosyal medya
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle bir mesaj geldi e-posta adresime;
"""Sitenizde ücretsiz yazan bir şeyi okumak için numaramı onayladım ve 68
lira bir kesinti oldu bunu iptal ettirmek istiyorum"""
Siteye girdi ve muhtemelen bir adsense reklamına tıklayıp mobil onay ile üye oldu. Ama sabahtan beri araştırıyorum ne tür bir reklama tıklamış bulamadım. Bulsam o reklam türünü engelleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birkaç reklam var ücretsiz oyunlar indir vb onlar olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim de başıma geldi , Amerikalı amcam birşeyler almış yok iade istiyorum diyor . Satış yapmıyoruz ki iade edelim .Zar zor ikna ettik ,en azından satın aldığı firma bilindik büyük firmalardan geri iadesini yapmıştı bu durumda sizde aynı şekilde satışı siz yapmadığınız için iade işini alınan yerden yapması için yönlendirme yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Sitenizde gösterilen reklamların bir kaydı tutuluyor ve gorebiliyorsunuz fakat tarif et deseniz şuan hatırlamıyorum ama böyle bir özellik vardı.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Mobil Bozumcu
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
popcent reklamı'mı koydunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
YouTube Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısı bende de oldu bir zayıflama programına kaydetti linke tıklar tıklamaz. Ama olay şu eğer sana gelen mesajla siteye bu neyin nesiymiş diye girersen kesinti o zaman oluyor. Eğer sana gelen kodu siteye girmezsen kesinti olmuyor. Bende müşteri temsilcisine durumu anlatarak kesinti yapılmamasını sağladım. Operatörünüzün müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
aslında mobil uygulama vs reklamlarıdır muhtemelen. O reklamı bulsanız da o tarz reklam çıkanlar sürekli değiştirdikleri için sitelerini bu durumda sizin yapabileceğiniz bir şey yok. O mesajı atan kişiye diyeceksiniz ki sitemiz ücretsiz sitemiz üzerindeki reklamlara tıklamışsınız. Tıkladıgınız size mesaj gönderen yerle iletişime geçin. yani kısaca sizlik bir durum yok.
dipnot: kişi daha önce ne tarz aramalar yapmış ki ona o tarz reklamlar çıkmış eğer bunu bilirseniz reklamı da bulabilirsiniz.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pop-under türünde reklâm açılır açılmaz otomatikman SMS de geliyor. Adcash'ın reklâmını kullanıyordum. Şahsen rahatsız oldum. Ziyaretçilerimi kaybetmek istemediğim için Adcash'a e-posta gönderdim. "Sitenize verilen kampanya reklâmlarını kapattık" dediler ama devam etti. Siteye bilgisayardan girenler için bir sıkıntı yok ama pop-under reklâmların her çeşidi mobilde sorun oluşturuyor. Örneğin; "Telefonunuzda virüs tespit edildi, şuradan temizleyebilirsiniz" diyor. Bunu da bildirdim Adcash'a. Pop-under kullanasım gelmiyor artık.