gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar adsense hakkında çok güzel ve özgün bir makale yazdım ve sitemde yayınladım.
Tabi bu yazıyı hem r10 hemde wmaracında yayınladım ancak google da arattığım zaman r10 da yazım ilk sırada çıkıyor wmaracında da ilk sayfada çıkıyor. Kaynak belirtmeme rağmen. Fakat benim sitem ortada görünmüyor bunun sebebi nedir deli olacam vallahi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site yeni ise konu incelenmemiş olabilir. Indexleyince ortays çıkar. Ha bu demek olmuyor ki r10 dan falan üste çıkacak. Zamanla olacak işler
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siten herhangi bir şekilde arama motoru sonuçlarında yer almıyor mu? Yoksa sadece ilk sayfada mı yok? Sıra Bulucu kullanarak bir arama yapmanı öneririm. R10 ve WMAracı gibi sitelerin arama sonuçlarında ön planda çıkmasının genel nedeni sahip oldukları otoritedir. Sitenizin yeteri kadar otoritesi yoksa yayınladığınız içeriğin bu iki adresin önünde çıkması ilk başlarda mümkün değil.
Eğer R10 ve WMAracı üzerinden kaynak bağlantısına tıklayan olursa ve sitende süre geçirirse bu durumda kendi sitenin sıralamasında hareketlenmeler olur ve üstlere doğru çıkarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gakgoş hemşerim yazın index almadan mı paylaştın r10'da?
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bunun nedeni site otoritesi. Bahsettiğiniz siteler wmaraci ve r10 tabiki içerik otoritesi güçlü olan sitelerde ilk sırada yer alır.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
İnternet sitenizde yer alan tüm alt sayfaları güçlendirmeniz gerekmekte. Otorite durumunuz artması durumunda tabi ki değişir.