gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar adsense hakkında çok güzel ve özgün bir makale yazdım ve sitemde yayınladım.
Tabi bu yazıyı hem *** hemde wmaracında yayınladım ancak google da arattığım zaman *** da yazım ilk sırada çıkıyor wmaracında da ilk sayfada çıkıyor. Kaynak belirtmeme rağmen. Fakat benim sitem ortada görünmüyor bunun sebebi nedir deli olacam vallahi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site yeni ise konu incelenmemiş olabilir. Indexleyince ortays çıkar. Ha bu demek olmuyor ki *** dan falan üste çıkacak. Zamanla olacak işler
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siten herhangi bir şekilde arama motoru sonuçlarında yer almıyor mu? Yoksa sadece ilk sayfada mı yok? Sıra Bulucu kullanarak bir arama yapmanı öneririm. *** ve WMAracı gibi sitelerin arama sonuçlarında ön planda çıkmasının genel nedeni sahip oldukları otoritedir. Sitenizin yeteri kadar otoritesi yoksa yayınladığınız içeriğin bu iki adresin önünde çıkması ilk başlarda mümkün değil.
Eğer *** ve WMAracı üzerinden kaynak bağlantısına tıklayan olursa ve sitende süre geçirirse bu durumda kendi sitenin sıralamasında hareketlenmeler olur ve üstlere doğru çıkarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gakgoş hemşerim yazın index almadan mı paylaştın ***'da?
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bunun nedeni site otoritesi. Bahsettiğiniz siteler wmaraci ve *** tabiki içerik otoritesi güçlü olan sitelerde ilk sırada yer alır.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
İnternet sitenizde yer alan tüm alt sayfaları güçlendirmeniz gerekmekte. Otorite durumunuz artması durumunda tabi ki değişir.