-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar arkadaşlar.
Etrafımızda bir çok oyun tabanlı adsense reklamları yayınlayan siteler mevcut. Bu konu altında sizin fikirlerinizi bekliyorum.
Adsense kullanarak en çok hangi site türünden para kazancı sağlayabiliriz acaba?
Örneğin;
Flash Oyun sitesi gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oyunu bilmem ama sağlık,moda ve magazin
1 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense tık oranı oralarda daha yüksek diye biliyorum .Flash oyun tabanlı sitelerde veya ona benzer sistemlerde nasıl olur bilmiyorum.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Daha önce Adsense için hiç kasmadım yada sırf o kazanç için bir site açmadım ama , 2002 yılından beri birçok kategoride tecrübem oldu.
Şöyle bir görüşüm olabilir;
* Reel hayatta da , sanal hayatta da; reklamından dahi en çok kazandıracak şeyler " en pahalı ve en az bulunan" dır.
Bununla beraber, Türkçe içerikli projelerde; piyasanın durumunuda göz önüne alırsak; aklımıza şuan evden , otomobilden başkası gelmiyor. Ama o gruptaki ürünlerde çok revaçta ve el altında kolay ulaşılabilen şeyler oldu artık.
Web'te belki bir fenomen gibi gelecek ama; bende artık yabancı içeriklere ilgi ve alaka duymaya başladım. Birde forumda da daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını okudukça, şu niche ( nadir bulunan, özel kategoriler ) gruplarda; içeriğinizin yeterli olması - az veya çok ziyaretçiye bakmaksızın, en çok adsense üzerinden kazanç sağlayacak grup olarak görüyorum.
Bir gitar modelinin adsense reklamından 88$ kazanan birini görmüştüm. Sanırım yabancı bir sitede idi. Düşünsenize; Türk webmasterlar olarak, o 88 $ ı kazanmak için abartısız, çoğumuz haftalarca uğraşıyoruz :)
Benim nacizane görüşüm budur. Yabancı içerik ve az bulunan - çok pahalı ürün, hizmet ve benzer gruplara yönelin.
Oda sanırım yabancı moda içeriklerde olabilir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kimse gelipte sana kazandığı kategoriden bahsetmez. Anca millet kazandığı paraları göstersin gösteriş olsun.Forumların amacını bilmeyen bir sürü insan var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dini siteler çok kazandırıyor. İnsanların fena zaafı var her şekilde kullanıcıyı yönlendirebilirsin.
Peygamber efendimiz bu domatesi çok seviyor , bunu beğenene veya paylaşan onun kudretine ulaşacak falan de. uçarsın
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
ilginciz işte reel hayatı, en iyi şekilde sanala adapte edecek fikir. Buda gelen fikirler içerisinde en çok tuttuklarımdan biri :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
En ilgilenebileceğiniz alan en çok kazandıracak alandır.