Daha önce Adsense için hiç kasmadım yada sırf o kazanç için bir site açmadım ama , 2002 yılından beri birçok kategoride tecrübem oldu.

Şöyle bir görüşüm olabilir;

* Reel hayatta da , sanal hayatta da; reklamından dahi en çok kazandıracak şeyler " en pahalı ve en az bulunan" dır.

Bununla beraber, Türkçe içerikli projelerde; piyasanın durumunuda göz önüne alırsak; aklımıza şuan evden , otomobilden başkası gelmiyor. Ama o gruptaki ürünlerde çok revaçta ve el altında kolay ulaşılabilen şeyler oldu artık.

Web'te belki bir fenomen gibi gelecek ama; bende artık yabancı içeriklere ilgi ve alaka duymaya başladım. Birde forumda da daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını okudukça, şu niche ( nadir bulunan, özel kategoriler ) gruplarda; içeriğinizin yeterli olması - az veya çok ziyaretçiye bakmaksızın, en çok adsense üzerinden kazanç sağlayacak grup olarak görüyorum.

Bir gitar modelinin adsense reklamından 88$ kazanan birini görmüştüm. Sanırım yabancı bir sitede idi. Düşünsenize; Türk webmasterlar olarak, o 88 $ ı kazanmak için abartısız, çoğumuz haftalarca uğraşıyoruz :)

Benim nacizane görüşüm budur. Yabancı içerik ve az bulunan - çok pahalı ürün, hizmet ve benzer gruplara yönelin.

Oda sanırım yabancı moda içeriklerde olabilir.