-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Site yöneticisi (öğrenci)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar ben dün gece gogle adsense üye oldum onaylandı fialn bugün kodu aldım siteme koydum gözüküyor çıktı en üstte sitemin bu para bana ansıl gelcek üye olurken filan bank hesap nosu filan istemedi nasıl olcak? cevabınızı bekliyorum
Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adsensenin yeni arayüzüne geçin, "ödemeler" bölümünden ödemelerin ayrıntılarını isteyecektir. Ayrıca hesabınızda 100 dolar birikmeden çekemiyorsunuz sanırım.
EmPa
GRAFİKER & Bilgisayar Müh
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tif adlı üyeden alıntı
Arkadaşım o linki oradan kaldırsan çok iyi olacak en azından imzanda belirt. Google Adsense konulu yazılarda hiç bir zaman site adresini, caps vs. hiç bir şey paylaşma. (Adsense tarafından ban tehlikesi var)
Soruna gelince,
10$ kazancını geçtiğinde vermiş oldugun adrese pin kodu gönderecek onu onaylayacaksın. Ve 100$ geçince ödeme talep edebileceksin. Çek veya verdiğin banka hesabına ödemeni yapıyorlar. Başka soruların varsa sorabilirsin yardımcı olurum.
İyi çalışmalar.
Şansa Bak Benimde Bu gün adrese googleden bir şey gelmiş pin kodu felan yazıyordu demek ki ondan :D
KEP Creativity | Digital Agency
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkdaşlar konu açılmışken benimde yasal albüm indirme sitesi var google buna reklam verirmi acaba yasal derken albümleri sanatçılar kendi sayfalarında yayınlıyorlar bende oradan indirip kendi sitemde yayınlıyorum bu tip siteye verirmi acaba
EmPa
GRAFİKER & Bilgisayar Müh
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğlen tam okula giderken geldi ben aldım eve koydum sonra okuldan gelır gelmez geçtim laptop`un başına girdim onayladım :p
KEP Creativity | Digital Agency
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Site yöneticisi (öğrenci)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kusura bakmayın teşekkürler evet tıkladım 10 dlar biriktikten sonra seçim yapacakmısn