melankolia adlı üyeden alıntı

Arkdaşlar konu açılmışken benimde yasal albüm indirme sitesi var google buna reklam verirmi acaba yasal derken albümleri sanatçılar kendi sayfalarında yayınlıyorlar bende oradan indirip kendi sitemde yayınlıyorum bu tip siteye verirmi acaba


Download içerikli sitelerde çok seçici davranıyorlar. Hele ki müzikse onaylanacağını sanmıyorum. Kazara onaylasalar bile ban sorunu yaşabilirsin sonrada.

En bildikleri şey! Bir bunu TR'ye çevirebilmişler :D Diyolar ki "Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir." vs. vs. yalan dolan. Adwords hesaplarınada iade ettiklerini düşünmüyorum. Bir çok webmaster ın parası içerde kalabiliyor. Küçük balıkları hedef alıyor zaten hep. Biri çıksa adam gibi dava açsa şirketin Türkiye'de izi bile yok. İrlanda'da veriyorlar hizmeti. TR'ye vergi ödemediği halde kesinti yapmasıda cabası. Adsense çok çakal. 100 tane wmyi banlasa gerçi o parayada ihtiyaçları olacağını sanmıyorum ama neyse..



karakaya26 adlı üyeden alıntı

kusura bakmayın teşekkürler evet tıkladım 10 dlar biriktikten sonra seçim yapacakmısn

Evet 100$ eşiğine geldiğinde ödeme yöntemini kendiniz belirliyorsunuz.