ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Seni tebrik ediyorum başkası olsa parayla yapardı bu işi anlatım yerine eline ağzına sağlık.
Benim ihtiyacım yok ama ihtiyacı olanlar için gerekli bişey.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Editörü
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En yakın zamanda tekrar deneyeceğim, kişisel blog sitesinde de 20 konuyla denesek olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Peki bi şey sorayım başka bir site aracılığıyla aldım ek olarak ban yemiş bir domaini ekleyebilir miyim? Bide illa 75 index mi olmalı mesela 100 kelimeden 15 tane yazı alsam siyahkedi.com bu domaini kabul ettirebilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bununla alakası yok ki
3 yıldır adsense alamayan blog sahipleri var, site hitleride iyi indexi de...
20 konu ekleyip kayıt olmaya çalışırsanız belki de yetersiz içerikten yine kabul edilmeyeceksiniz. adsense mühendislerinin ve robotunun ne yapacağı belli olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Öncelikle arkadaşın tavsiyesinin çok değerli olduğunu belirterek lafa gireyim. Kesinlikle denenmeli.
Naçizane bende bir yöntem vermek isterim. Vereceğim yöntem size çoook basit ve yüzeysel gelebilir ama etkisi çok yüksek bilginiz olsun...
1-Temanız boğuculuktan uzak, sade ve temiz bir yapıda olsun. (Adsense aldıktan sonra gerekirse değiştirirsiniz.) Sidebar kısmını biraz dolu tutun, son yazılar, son yorumlar vs vs şeklinde görsellik sağlayın.
2-Her başvurunuz için ayrı bir bilgisayarda ayrı bir gmail hesabı açın. Gmail hesaplarınız bir öncekine benzemesin.
3-Her adsense başvurusunu yine farklı bir bilgisayardan yapın. Her basvuru yaptıgınızda adres vs bilgilerini ufak tefek şekilde değiştirin. Büyük küçük harf, kısaltmalar vs kullanarak... Yani eski başvuru ile tam örtüşmesin.
4-adsense nerden duydunuz soru kısmını, reklamlar vasıtasıyla ya da konferans vs aracılığıyla seçeneğini seçerek cevaplayın.
5-Başvuruyu gönderdikten sonra o gün bir yazı yayınlayın ve site haritasını google webmaster tools tan hemen gönderin.
6-ikinci onay aşamasına kadarki 1 haftalık(yaklaşık) süreçte gene yazı girin ve site haritasını gönder...
7-Beklemeye geçin... onayınız yüksek ihtimal gelecektir.
not: Sitenizdeki yazı sayısına takılmayın 10-15 tane tertemiz, özgün, en az 300 kelimelik makale olsun yeter. Domain yaşı da çok mühim değil. Ayrıca bu dediğimi en azından 3 kere denemekten sıkılmayın!
1 kişi bu mesajı beğendi.