Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site adı vermek istemiyorum ama olayı anlatacağım arkadaşlar. Konu başlığım " Bizi " çünkü benim gibi binlerce kişi olunca konu " Biz " oluyor.
Daha önce adsense den ban alan birisiyim.İçeride yüklü bir miktar paramı da ödemediler.Bende yeni bir hesap almak için yeni bir site yaptım.( başkasının adına hesap açacağım ) 1 aydır özellikle titizlikle ilgileniyorum.Sitenin verdiği hizmet alanında olan içerikleri girdim.O kelime ile alakalı ne kadar girilmesi gereken içerik varsa girdim.İçeriklerimi girerken de hem bol bilgi hemde oldukça bilgi verici yaptım.
Yayınlanmış yazı ; 22
Etiket : 13
Kategori : 5
Ben bile 8 senenin geride bıraktığı yorgunlukla nasıl böyle içerik halen oluşturuyorum diye hayret ettim :D
Neyse adsense başvuru yaptım ve gelen sonuç ;
Yetersiz içerik: AdSense onayını alıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmek için sayfalarınızda, uzmanlarımızın incelemesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Yetersiz içerikten dolayı kabul edilmedi.Adsense kısacası onay vermedi.
Şimdi düşünüyorum ama hedef kelimem ile alakalı başka bilgi vereceğim konu gelmiyor aklıma.En son çare iletişim sayfası yaptım.Birazdan gizlilik politikası vb gibi sayfalar açacağım.
Kısacası kim ne derse desin Google resmen beni spama zorluyor.Eğer yine kabul edilmezse bende içeriğimle alakalı aranma hacmi kelimeleri eklemek zorunda kalacağım.Sizin gibi ziyaretçilerim de maalesef içeriğime girdiğinde bardak su içecekler....
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
valla özgün içerikli siteler kopyalardan daha geride çıkıyor. hacklink alan siteler 1 haftada ilk sayfa. artık biz napalım yani. bizdemi hacklink alalım? umarım yandex google'a gerçekten sağlam bir rakip olur. zaten yandex yeni sitelere gerçekten önem veriyor. yandexten gelen ziyaretçiler artışta. artık şu google tekelinden kurtulsak keşke
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım şarkı sözleri içeriği girecem artık :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben yıllar önce sesli chat piyasasındaydım. Siteme özgün makaleler yazardım hep sonra biri bot yazar bu içerikleri sitelerine çekerlerdi ve google aramalarında dahada üstte yer alırlardı hocam dikkat edin. Bu arada @eaglepaw hocam hacklink kullanarak 1.sıradaki görüntülü sohbet sitemi alt sıralamalara almışlardı üniversiteden link almışlardı ve google 'a hacklink bildiriminde bulunmuştum. Ayrıca üniversiteyede mail atmıştım hem link kaldırıldı hemde site google aramalarından kayboldu. Dikkat etmeniz gerekir. Bir anlık sinirle yapacağınız en ufak bir hareket tüm emeklerinizi kaybetmenize neden olabilir.