Site adı vermek istemiyorum ama olayı anlatacağım arkadaşlar. Konu başlığım " Bizi " çünkü benim gibi binlerce kişi olunca konu " Biz " oluyor.

Daha önce adsense den ban alan birisiyim.İçeride yüklü bir miktar paramı da ödemediler.Bende yeni bir hesap almak için yeni bir site yaptım.( başkasının adına hesap açacağım ) 1 aydır özellikle titizlikle ilgileniyorum.Sitenin verdiği hizmet alanında olan içerikleri girdim.O kelime ile alakalı ne kadar girilmesi gereken içerik varsa girdim.İçeriklerimi girerken de hem bol bilgi hemde oldukça bilgi verici yaptım.

Yayınlanmış yazı ; 22
Etiket : 13
Kategori : 5

Ben bile 8 senenin geride bıraktığı yorgunlukla nasıl böyle içerik halen oluşturuyorum diye hayret ettim :D

Neyse adsense başvuru yaptım ve gelen sonuç ;

Yetersiz içerik: AdSense onayını alıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmek için sayfalarınızda, uzmanlarımızın incelemesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.

Yetersiz içerikten dolayı kabul edilmedi.Adsense kısacası onay vermedi.

Şimdi düşünüyorum ama hedef kelimem ile alakalı başka bilgi vereceğim konu gelmiyor aklıma.En son çare iletişim sayfası yaptım.Birazdan gizlilik politikası vb gibi sayfalar açacağım.

Kısacası kim ne derse desin Google resmen beni spama zorluyor.Eğer yine kabul edilmezse bende içeriğimle alakalı aranma hacmi kelimeleri eklemek zorunda kalacağım.Sizin gibi ziyaretçilerim de maalesef içeriğime girdiğinde bardak su içecekler....