lostyazilim
tr.link

Google ile Aylık 2.000 tl Kazan Bölüm 10: Final & Özet

34 Mesajlar 5.032 Okunma
lstbozum
tr.link

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
mesajım bulunsun

wmaraci
reklam

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
fulltimeonline evet yedi günlük site (en yüksek 5 TL en düşük 3,5) 15k lık ve 60k doğal orjinal hepsi üyeler:) facebook sayfam var ve ayrı yeten 5k twitter hesabım var onuda satın aldım.İlk başta paraya kıyacaksınız. Günde 20 tane makale girdim ama bunu zamana da yayabilirdim aceleye geldi.İngilizce içerikli sitem orta düzeyli dili biliyorum ve bu site sayesinde daha da arttı sanki her neyse olay bundan ibaret.Neden ben gidip Türkçe site açıp ta yok şu aralar tbm düşük off kazanç az diye dert edeyim her şey sizin elinizde ama ilk başta biraz para ucuza olmuyor bu işler.Son olarak ücretsiz tema kullanıyorum bundan gelen parayla premium alacağım.Galiba özetledim.

fulltimeonline fulltimeonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 49 / 45
  • Ticaret 1, (%100)

sterk adlı üyeden alıntı

fulltimeonline evet yedi günlük site (en yüksek 5 TL en düşük 3,5) 15k lık ve 60k doğal orjinal hepsi üyeler:) facebook sayfam var ve ayrı yeten 5k twitter hesabım var onuda satın aldım.İlk başta paraya kıyacaksınız. Günde 20 tane makale girdim ama bunu zamana da yayabilirdim aceleye geldi.İngilizce içerikli sitem orta düzeyli dili biliyorum ve bu site sayesinde daha da arttı sanki her neyse olay bundan ibaret.Neden ben gidip Türkçe site açıp ta yok şu aralar tbm düşük off kazanç az diye dert edeyim her şey sizin elinizde ama ilk başta biraz para ucuza olmuyor bu işler.Son olarak ücretsiz tema kullanıyorum bundan gelen parayla premium alacağım.Galiba özetledim.

Güzel yazmışsın, uzun yazmışsın ama sorduğum sorunun cevabı yok :)

ismeter ismeter ismeteroglu.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 203 / 202
  • Ticaret 2, (%100)
sterk Harbiden site bir haftalık ve adsense alabıldıysen buyuk basarı taktır ettım hocam
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al