1 ay boyunca devam eden 11 videodan oluşan, ''Google ile Çalışarak Aylık 2.000 TL Nasıl Kazanılır'' eğitim serimizin FİNALİ ile birlikteyiz. Bu seri umarım isteklerinizi karşılamış ve yararlı olmuştur.
İyi seyirler.
Not: Yeni seriler ve yeni videolar daima paylaşılacaktır.
mertbilgin Eyvallah hocam yanlış anlaşılacak bir şey yok ama kazancımı paylaşmıyorum malesef. Adsense politikaları gereği. Çok şükür bir şeyler kazanıyorum
Sadece merak etigimden soruyorum yanlış anlamasan ne kadar kazanıyorsun adsenseden?
Herkesin projesi farklı olabilir. Sitenin hitap ettiği kitle. Ve Kitlenin oluşturduğu profil çok önemli. Her proje hakkıyla çalışıldığı her şey düzgün olduğu halde aynı parayı kazanamaz. Bazı projelerin kendi içinde çok büyük avantajları vardır.
Siz normal bir kazanç hayali ile yola çıkıp aylık bana 1000 TL kalsa sevinirim dersiniz. Ama bir bakmışsınız ki aylık 3-4 bin TL kazanıyorsunuz.
Sadece merak etigimden soruyorum yanlış anlamasan ne kadar kazanıyorsun adsenseden?
Bu sitede ne adwords uzmanları var ki adwords ne demek bilmiyorlar. Keza Seo danışmanları var, siteleri çöp durumda. Herhalde bu arkadaşımız da kazancı buzlayıp atmayı bilmiyor ya da sonu şu üstte anlattıklarım gibi.