-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba sabah sabah canımızı yaktı adsense bugünde siteyi devir edecektim 8 aylık hesaptı bu adsense ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
Merhaba,
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle, kullanıcıların veya reklamverenlerin ekosistemi algılama biçimini olumsuz etkileyebilecek davranışlar içeren hesaplarla ilgili işlem yapmak zorunda kalabiliyoruz. Sizin durumunuzda, hesabınızda (Yayıncı Kodu: pub-4291359276156660) geçersiz etkinlik saptandığı için hesabınız devre dışı bırakılmıştır. Bu nedenle, AdSense'e bağlı olarak çalışan ürünler (ör. AdMob ve YouTube) üzerinden reklam yayınlama ve para kazanma işlevleri de devre dışı bırakılacaktır.
Tespit ettiğimiz geçersiz etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebileceğinizin farkındayız. Ancak bu bilgiler tescilli algılama sistemimizi atlatmak için kullanılabileceğinden, yayıncılarımıza belirli hesap etkinlikleri hakkında bilgi veremiyoruz.
Ad Exchange yayıncıları için:
Ad Exchange hesabı, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldı
İhlali düzeltmek ve program politikalarımıza uymak için sitelerinizde, uygulamalarınızda ve kanallarınızda değişiklikler yaptıktan sonra itiraz sürecimizi takip ederek bize ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda sitenizin trafiğiyle ilgili kapsamlı bir analiz sağladığınızdan veya geçersiz etkinlik oluşturmuş olabilecek diğer nedenleri belirttiğinizden emin olun. Yayıncı kodunuz pub-4291359276156660 şeklindedir. Hesabınızın tanımlanması için itiraz formuna bu kodu girebilirsiniz. İtirazınızı göndermeden önce lütfen hesapların kapatılmasının en yaygın nedenlerini içeren listeyi inceleyin.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google Reklam Trafiği Kalitesi Ekibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım/Editör
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi siz geçersiz tıklama yapmadığınızı iddia edeceksiniz. Eğer iddianızda haklıysanız, bunu log kayıtlarından kanıtlamanız gerekecek. Bir saldırı varsa bunu tespit edip Google ile paylaşmanız gerekecek ki, saldırı yoksa reklama tıklamadığınızı kanıtlayamayacaksınız. Google bu konuda bir şey yapmaya çalıştığı yok. Ne olması gerekiyorsa onu yapıyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adsensede tıklama dahi yok :D gösterim var oda 20-100 civarı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam adsenseden gelir elde etme işini bırakalım 1 yıl oldu. Artık adsense hesabını alıp bir köşeye koyuyorum müşteri çıkınca satıyorum.Banlanan hesapda 8 aydır bir köşede duruyordu arada bir girip bakıyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sahte tıklamalı hesabı bir de satacaktınız ha.
Vay bee...
Satın alacak kişi napacaktı acaba! İyi ki de erkenden banlanmış.. 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam hesapda tıklama yok :D insan oğlu nasıl bir yaratık
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hmm koskoca Google yalan söylüyor diyorsunuz o zaman !?
İlginç.. 😁
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yardımcı olabilir misiniz bana? Bir blog sitem var ve kendi reklamlarıma tıkladığım için adsense ban yedim. İtirazlarım kabul edilmedi. Ben de yeni hesap açtım başkası adına ve adsense hesabını siteme bağladım. Onay aldım. Fakat reklamlar bir türlü gözükmüyor. Domain ban yedim sandım bazı sitelerde kontrol ettim fakat ben yememiş görünüyor. Yeni bir domain mi almam gerekiyor?
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Geçersiz tıklamalar anında siliniyor. Google sahte, yönlendirilmiş trafikten gelen tıklamaları anında siliyor.
Siz farkında olmadan tıklar silinmiş olabilir, sosyal medyadan gelen hit her zaman risklidir bana göre.
Geçen farklı bir konuda TBM denemesi yaparken reklama tıkladık şu kadar verdi falan diyordunuz. Onun farklı bir hesap olduğunu söyleyecekseniz onun başına gelecek durum da buna benzer bir durum benden söylemesi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.