Ömer bey sizin gibi site paylaşımlarında etkin olan birisinin bu yorumu yapması beni şaşırttı :D Site ismi kesinlikle söylemesin buna katılırım ancak kategori belirtmesinin kendisine ne zararı olacak onu anlamış değilim. Böyle tbm yüksek olan çok konu gördük gidip açmadık ya. En basiti ingilizce sağlık sigortası vb konularında tık başı 5-6 dolar alınabileceğini biliyorum hatta çok alakalı bir arama ile gelen tıka 10 dolar bile alınabilir. Biz bunu bilerek gidip açmadık :) Rekabetten korktuk dil yok dedik vs dedik. Denemedik kısacası. Neyse arkadaşa bol kazançlar. Herkes forumlara sadece yardım almaya geliyor sanırım :)
Ben size açıyorsunuz demedim ki :)
Siz açmazsınız arkanızdan 15 tane karakteri oturmamış bu işten anlamayan ancak pastayı pay edip piyasayı berbat hale getircek kişi çıkar. Siz ilk olmanıza rağmen %100 pay alacağınıza veya sizinle birlikte bu işi profesyonel olarak yapan iki rakibiniz daha olunca onlarda en fazla başarı oranı olarak %30 yakalarsa dahi size %40 pay düşerken, 15 tane ergenin %2-3 lük pay alması ile sizin pastanız %10 seviyelerine düşüyor. Anlatmak istediğim buydu. Profesyoneller reel verileri paylaşmaz, profesyonel olan, araştıran-geliştiren, deneme yanılma yapan herkes zamanla doğruyu bulacaktır. Umarım derdi mi anlatabilmişimdir.
Bu konuda çok doluyum, o yüzden fikrim değişmez :)