lostyazilim
tr.link

Kazanç Nasıl?

28 Mesajlar 2.854 Okunma
acebozum
tr.link

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Ömer bey sizin gibi site paylaşımlarında etkin olan birisinin bu yorumu yapması beni şaşırttı :D Site ismi kesinlikle söylemesin buna katılırım ancak kategori belirtmesinin kendisine ne zararı olacak onu anlamış değilim. Böyle tbm yüksek olan çok konu gördük gidip açmadık ya. En basiti ingilizce sağlık sigortası vb konularında tık başı 5-6 dolar alınabileceğini biliyorum hatta çok alakalı bir arama ile gelen tıka 10 dolar bile alınabilir. Biz bunu bilerek gidip açmadık :) Rekabetten korktuk dil yok dedik vs dedik. Denemedik kısacası. Neyse arkadaşa bol kazançlar. Herkes forumlara sadece yardım almaya geliyor sanırım :)

Ben size açıyorsunuz demedim ki :)

Siz açmazsınız arkanızdan 15 tane karakteri oturmamış bu işten anlamayan ancak pastayı pay edip piyasayı berbat hale getircek kişi çıkar. Siz ilk olmanıza rağmen %100 pay alacağınıza veya sizinle birlikte bu işi profesyonel olarak yapan iki rakibiniz daha olunca onlarda en fazla başarı oranı olarak %30 yakalarsa dahi size %40 pay düşerken, 15 tane ergenin %2-3 lük pay alması ile sizin pastanız %10 seviyelerine düşüyor. Anlatmak istediğim buydu. Profesyoneller reel verileri paylaşmaz, profesyonel olan, araştıran-geliştiren, deneme yanılma yapan herkes zamanla doğruyu bulacaktır. Umarım derdi mi anlatabilmişimdir.

Bu konuda çok doluyum, o yüzden fikrim değişmez :)

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

oorka adlı üyeden alıntı

Tbm 4.5 tl cok cok iyi mumkunse sitenizin hangi sektorde oldugunu yazabilirmisiniz

nerde yazıyor tbm 4,5 tl :D
0.43 Euro 4.5 tl yapıosa bilemem :D

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

nerde yazıyor tbm 4,5 tl :D
0.43 Euro 4.5 tl yapıosa bilemem :D

1.41 € var en ustte dikkatli bakarsaniz gorursunuz

ahmtkfl ahmtkfl Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 13 / 59
  • Ticaret 43, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Ömer bey sizin gibi site paylaşımlarında etkin olan birisinin bu yorumu yapması beni şaşırttı :D Site ismi kesinlikle söylemesin buna katılırım ancak kategori belirtmesinin kendisine ne zararı olacak onu anlamış değilim. Böyle tbm yüksek olan çok konu gördük gidip açmadık ya. En basiti ingilizce sağlık sigortası vb konularında tık başı 5-6 dolar alınabileceğini biliyorum hatta çok alakalı bir arama ile gelen tıka 10 dolar bile alınabilir. Biz bunu bilerek gidip açmadık :) Rekabetten korktuk dil yok dedik vs dedik. Denemedik kısacası. Neyse arkadaşa bol kazançlar. Herkes forumlara sadece yardım almaya geliyor sanırım :)

Hocam ben kesinlikle rakibim çıkmasın diye sektör açıklamamazlığı yapmadım. Yardım konusunda, yardımsever bir Webmaster'ım. Daha önce ücretsiz yardım amaçlı birçok SEO işlemi vs yaptım. Şuan sektörü açıklamak istemiyorum, amacım birinin önüme geçmesi falan değil, sadece sektörü duyurmak istemiyorum şuan o kadar :) Zaten bu sektöre giren herkese onay vermiyor Adsense.

wmaraci
wmaraci

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Allah daha çok versin hocam. Kafasını kullanan ve biraz sabreden adam Adsense'den çok iyi paralar kazanıyor. Kısmen olursa bende kısa bir süre sonra sektör araştırması yapıp Adsense'e yoğunlaşmayı düşünüyorum.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

oorka adlı üyeden alıntı

1.41 € var en ustte dikkatli bakarsaniz gorursunuz

o tıklar olur bazen hocam. Benim türkçe içerikli sitem var. bazen aynı tbm alıyorum. Ama genel olarak tbm 0.10 :) Çok şükür kazandırıyor gene de ama tbm 0.14 falan olunca AKŞAM kendime Kebap+Türk Kahvesi ısmarlıyorum :)

Yabanci içerikli en kötü sitede bile tbm 0.40'ın altına düşmez. ingilizceniz varsa gelin Seo benden içerik sizden yarı yarıya yapalım :D
Addison123

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

o tıklar olur bazen hocam. Benim türkçe içerikli sitem var. bazen aynı tbm alıyorum. Ama genel olarak tbm 0.10 :) Çok şükür kazandırıyor gene de ama tbm 0.14 falan olunca AKŞAM kendime Kebap+Türk Kahvesi ısmarlıyorum :)

Yabanci içerikli en kötü sitede bile tbm 0.40'ın altına düşmez. ingilizceniz varsa gelin Seo benden içerik sizden yarı yarıya yapalım :D

Yoktu ama suan acmayi dusunuyorum :)
MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

omerknet adlı üyeden alıntı

Ben size açıyorsunuz demedim ki :)

Siz açmazsınız arkanızdan 15 tane karakteri oturmamış bu işten anlamayan ancak pastayı pay edip piyasayı berbat hale getircek kişi çıkar. Siz ilk olmanıza rağmen %100 pay alacağınıza veya sizinle birlikte bu işi profesyonel olarak yapan iki rakibiniz daha olunca onlarda en fazla başarı oranı olarak %30 yakalarsa dahi size %40 pay düşerken, 15 tane ergenin %2-3 lük pay alması ile sizin pastanız %10 seviyelerine düşüyor. Anlatmak istediğim buydu. Profesyoneller reel verileri paylaşmaz, profesyonel olan, araştıran-geliştiren, deneme yanılma yapan herkes zamanla doğruyu bulacaktır. Umarım derdi mi anlatabilmişimdir.

Bu konuda çok doluyum, o yüzden fikrim değişmez :)

Hocam arkadaşın söylediği Türkiye'deki ilk sitelerden diyor. Ancak global anlamda yüzlercesi binlercesi mevcuttur. Kendi lokasyonunda ilki yaparsın sitenin kategorisi hakkında bilgi vermezsin onu anlarım. Ancak global anlamda zaten yüzlercesi binlercesi varken, pastadan hisse kapmak demek çok alakasız olur:) Mesela ben ingilizce sağlık sitem var aylık 10 bin kazanıyorum desem, bu forumdan ya da Türkiye'den bin kişi hemen ingilizce sağlık açsa beni geçseler bile benim gelirime ancak %0,0001 ancak etkileri olur olmaz bile. Çünkü dünya ingilizce ile dönüyor. Bizim bilmediğimize bakmayın. Çoğu Fransız, Alman, Arap vs 2. dil olarak ingilizceyi biliyor. Çok büyük bir alan bu. Türkçe içerikte ilkim dese o zaman katılabilirdim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al