Ben size açıyorsunuz demedim ki :)
Siz açmazsınız arkanızdan 15 tane karakteri oturmamış bu işten anlamayan ancak pastayı pay edip piyasayı berbat hale getircek kişi çıkar. Siz ilk olmanıza rağmen %100 pay alacağınıza veya sizinle birlikte bu işi profesyonel olarak yapan iki rakibiniz daha olunca onlarda en fazla başarı oranı olarak %30 yakalarsa dahi size %40 pay düşerken, 15 tane ergenin %2-3 lük pay alması ile sizin pastanız %10 seviyelerine düşüyor. Anlatmak istediğim buydu. Profesyoneller reel verileri paylaşmaz, profesyonel olan, araştıran-geliştiren, deneme yanılma yapan herkes zamanla doğruyu bulacaktır. Umarım derdi mi anlatabilmişimdir.
Bu konuda çok doluyum, o yüzden fikrim değişmez :)
Siz açmazsınız arkanızdan 15 tane karakteri oturmamış bu işten anlamayan ancak pastayı pay edip piyasayı berbat hale getircek kişi çıkar. Siz ilk olmanıza rağmen %100 pay alacağınıza veya sizinle birlikte bu işi profesyonel olarak yapan iki rakibiniz daha olunca onlarda en fazla başarı oranı olarak %30 yakalarsa dahi size %40 pay düşerken, 15 tane ergenin %2-3 lük pay alması ile sizin pastanız %10 seviyelerine düşüyor. Anlatmak istediğim buydu. Profesyoneller reel verileri paylaşmaz, profesyonel olan, araştıran-geliştiren, deneme yanılma yapan herkes zamanla doğruyu bulacaktır. Umarım derdi mi anlatabilmişimdir.
Bu konuda çok doluyum, o yüzden fikrim değişmez :)
Hocam arkadaşın söylediği Türkiye'deki ilk sitelerden diyor. Ancak global anlamda yüzlercesi binlercesi mevcuttur. Kendi lokasyonunda ilki yaparsın sitenin kategorisi hakkında bilgi vermezsin onu anlarım. Ancak global anlamda zaten yüzlercesi binlercesi varken, pastadan hisse kapmak demek çok alakasız olur:) Mesela ben ingilizce sağlık sitem var aylık 10 bin kazanıyorum desem, bu forumdan ya da Türkiye'den bin kişi hemen ingilizce sağlık açsa beni geçseler bile benim gelirime ancak %0,0001 ancak etkileri olur olmaz bile. Çünkü dünya ingilizce ile dönüyor. Bizim bilmediğimize bakmayın. Çoğu Fransız, Alman, Arap vs 2. dil olarak ingilizceyi biliyor. Çok büyük bir alan bu. Türkçe içerikte ilkim dese o zaman katılabilirdim