-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Reklamla günde ortalama 1000 hit alıyorum. Ziyaretçilerim reklamlara tıklamiyor. Ziyaretçi ip adresleri panelde mevcut.
Bu ipleri kuılanarak her ip adresinden 1 reklama tıklamam mümkün mü?
2 haftadır test ediyorum ama dinamik ip ile reklam tıklamaları akşam silinmeye sebep oluyor. Peki bu gerçek kullanıcıların ip adreslerini kullanarak kendim nasıl reklam tıklaması yaparım?
Bi program veya öneriniz var mı?
İcra Takip Uzmanı
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ziyaretçilerinizin IP'lerini alıp taklit edip tıklama yaparak para kazanmanız imkansıza yakın. Google gerçek olmayan tıklamaları algılamakta aşırı derecede iyi. Belki bazen birkaç tık saydırabilirsiniz ama bunun için ekstra olarak uğraşmaya gerek yok. Zaten TO belli bir oranı geçince yaptığınıza da pişman olursunuz. Size tavsiyem bunlarla uğraşmak yerine reklam yerleşiminizi iyileştirerek elinizde olan 1000 doğal hiti tık'a dönüştürmeyle uğraşın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yeni yıldan dileğim forumlarda şu konular açılmasın:
- adsense hesabım onay almıyor
- bu günlük kazanç sizce normal mi? (0,35 TL)
- milyonlarca adsense yayıncısının, adsense ve google mühendislerinin, tüm milletlerin ve ırkların düşünemediği bir şeyi ben düşündüm sizce bu tutar mı?
- bot ile içerik çekiyorum kazançlarım neden bu kadar düşük
- günde 150 içerik yayınlıyorum TO çok düşük kazanç çok düşük
- **************lık yapmak istiyorum
- internet kolay bir sektör, internetten para kazanmak kolay para kazanmaktır, kolay parayı nasıl kazanırım? ACİL!!!
- günde sadece 1 saat çalışıp ayda 10 bin lira kazanabilir miyim?
- yazılım işi verilecektir oldukça basit bir uygulama (whatsapp'ın aynısı olacak bütçe 200 TL)
- rakip reklama tıklayıp bakiye düşürme
- adsense kendi reklamlarıma tıklarsam ban yer miyim?
- müşteri ip adreslerini depoluyorum onları nasıl kullanabilirim?
...
liste sonsuza kadar uzar gider. Şimdi size soruyorum: Sizin bu konuları açanlardan farkınız ne? Onca mühendis kodluyor bu sistemi. Öğrenmişsiniz bi IP adresi kendi reklamınıza tıklatacaksınız. Reklamlar kimin tarafından finanse ediliyor? Bütçeyi kim tayin ediyor? Kazandığınız para nereden geliyor? IP den mi geliyor sizce? Cidden aşırı komik konular üzgünüm ama bu birinin size anlatması gerek. Ne zaman görsem erinmeden yazarım.
Bu arada bu bahsettiğiniz yöntem ilk adsense günlerinde işe yarıyordu. O zamanlarda sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu zamanda sizin gibi düşünen insanlar para kazanamıyor. Bu kısır döngüden çıkmanız dileği ile...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir reklam veren olarak sizi kınıyorum ve şikayet ediyorum. Sitemize 3 kişi girsin de emeklerimiz ilgi görsün diye para harcayalım, sizin gibiler gelir reklamlarımıza sahte tıklamalar yaparak paramızı cebine atsın. **************lık, hırsızlıktır bu ve bu suçun cezasız kalmaması gerek!
Bunu yapan adam yarın cüzdan da çalar, işyerinde de hırsızlık yapar başka bir şey de yapar. Hiçbir farkı yok!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sonraki konunuz da Adsense banı nasıl kalkar ? olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
"Günde ortalama 1000 hit alıyorum" "her IP adresinden 1 reklama tıklamam mümkün mü"
Ben de 1000 hit'ten 3-5 TL kazanıyorum diye seviniyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar konunun bu şekilde yoz algılanması beni üzdü doğrusu. Evet bazı arkadaşlar hatalı fikir nedeniyle beni yerden yere vurdu doğru ama bu kadar abartmak doğru muydu bilmiyorum. Bende haftada 300 lira reklam bedeli harcıyorum ama aynı tepkiyi vermezdim emin olun. Belki bazı arkadaşlar sen kaybediyosun diye başkasından çıkarmak zorunda değilsin der ama amacım o değil. Ben 1000 ip ile 1000 tıklama almak için söylemedim Allah da biliyor
Neyse kafanızdaki önyargı belli. Bunu yıkamam şimdiden sonra.
Bu soruyu da aklımdan sildim merk etmeyin. Çünkü ben bazılarınızın söylediği gibi hırsız ve ************** değilim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
İcra Takip Uzmanı