yeni yıldan dileğim forumlarda şu konular açılmasın:
- adsense hesabım onay almıyor
- bu günlük kazanç sizce normal mi? (0,35 TL)
- milyonlarca adsense yayıncısının, adsense ve google mühendislerinin, tüm milletlerin ve ırkların düşünemediği bir şeyi ben düşündüm sizce bu tutar mı?
- bot ile içerik çekiyorum kazançlarım neden bu kadar düşük
- günde 150 içerik yayınlıyorum TO çok düşük kazanç çok düşük
- **************lık yapmak istiyorum
- internet kolay bir sektör, internetten para kazanmak kolay para kazanmaktır, kolay parayı nasıl kazanırım? ACİL!!!
- günde sadece 1 saat çalışıp ayda 10 bin lira kazanabilir miyim?
- yazılım işi verilecektir oldukça basit bir uygulama (whatsapp'ın aynısı olacak bütçe 200 TL)
- rakip reklama tıklayıp bakiye düşürme
- adsense kendi reklamlarıma tıklarsam ban yer miyim?
- müşteri ip adreslerini depoluyorum onları nasıl kullanabilirim?
...

liste sonsuza kadar uzar gider. Şimdi size soruyorum: Sizin bu konuları açanlardan farkınız ne? Onca mühendis kodluyor bu sistemi. Öğrenmişsiniz bi IP adresi kendi reklamınıza tıklatacaksınız. Reklamlar kimin tarafından finanse ediliyor? Bütçeyi kim tayin ediyor? Kazandığınız para nereden geliyor? IP den mi geliyor sizce? Cidden aşırı komik konular üzgünüm ama bu birinin size anlatması gerek. Ne zaman görsem erinmeden yazarım.

Bu arada bu bahsettiğiniz yöntem ilk adsense günlerinde işe yarıyordu. O zamanlarda sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu zamanda sizin gibi düşünen insanlar para kazanamıyor. Bu kısır döngüden çıkmanız dileği ile...