Soner3d
Renkler her dili konuşur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelance Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Adsense hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Ne zaman adsense yerleştirmeliyiz? Yani hit'imiz en az kaç olduğunda adsense yerleştirmemiz doğru olur?
Bir de örneğin hit'i az olan bir siteye adsense yerleştirirsek adsenseler sitenin gerilemesine sebep olur mu?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tasarım işleriniz ile ilgili özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
250-300 tekil hit olduğunda.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
Adil
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence adsense reklamı eklemek için hite bakmak ne kadar doğru bilemiyorum.Günlük 100 tekil hitli site için 20-25 tıklama sorun teşkil edebilir.Ancak reklam koymaktaki kriter hit olamamlı bence.
İkinci sorun ise yukarıdada dediğim gibi 100 hitli bir sitede 25 tıklama 30 tıklama google sorun yaşamana neden olabilir.Bundan başkada bir sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum.
Soner3d
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelance Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adil adlı üyeden alıntı
Bence adsense reklamı eklemek için hite bakmak ne kadar doğru bilemiyorum.Günlük 100 tekil hitli site için 20-25 tıklama sorun teşkil edebilir.Ancak reklam koymaktaki kriter hit olamamlı bence.
İkinci sorun ise yukarıdada dediğim gibi 100 hitli bir sitede 25 tıklama 30 tıklama google sorun yaşamana neden olabilir.Bundan başkada bir sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum.
Peki adsense yerleştirmek sıralamalarda gerilemeye sebep olabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benim sitem günde 200 tekil hit alıyor.6-7 günde bir veya iki kere tıklanıyor reklamlarıma durum ortada...:D
Youtube: NovaMobi Teknoloji
Minare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense'in sıralamada gerileme etkisi yaptıgına şahid olmadım ve yapmaz da. Hite gelince içeriğiniz nedir bilmiyorum. Ben 2 tıklamaya 2.6$ aldığım zamanı hatırlıyorum. Şimdi ise 29 tıklamaya o parayı bile alamayanlar var. Bu yüzden adsense'in sitenizdeki reklamı sağlam para verirse site hitiniz 100 bile olsa ve 3-4 kişi bile tıklasa yeterince kazanırsınız. Ama türk sitelerinin çoğunda oranı düşük reklamlar var. Bu yüzden ben de 1k tavsiye ederim.
Bu arada kesinlikle bu konuda standart bir rakam yok.
Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coğrafya Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
I** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında reklam seçeneğiniz önemli özelleştirilmiş sitenizle alakalı reklamlar yerletirdiğiniz taktirde günlük hitiniz az olsa dahi tıklanma memnun edici derecede olabilir..
eski ücretsiz sitemden hatırlıyorum ücretli sitelerimden daha iyi reklam geliri elde ediyordum..
sitede gözü rahatsız etmeyecek doğru yerlere yerleştirilecek site içeriğiyle orantılı reklamlar her zaman tatmin ediyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Türkiye' de reklamdan para kazanmak zor.
Soner3d
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelance Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Minare adlı üyeden alıntı
Adsense'in sıralamada gerileme etkisi yaptıgına şahid olmadım ve yapmaz da. Hite gelince içeriğiniz nedir bilmiyorum. Ben 2 tıklamaya 2.6$ aldığım zamanı hatırlıyorum. Şimdi ise 29 tıklamaya o parayı bile alamayanlar var. Bu yüzden adsense'in sitenizdeki reklamı sağlam para verirse site hitiniz 100 bile olsa ve 3-4 kişi bile tıklasa yeterince kazanırsınız. Ama türk sitelerinin çoğunda oranı düşük reklamlar var. Bu yüzden ben de 1k tavsiye ederim.
Selamlar
İçerik mobilya dekorasyon. Benimde merak ettiğim şuanda 100 - 150 hit'im var. Acaba bu hitle ortalama kaç tık alır onu merak ettim :) Koysam mı koymasam mı diye düşünüyordum. Şimdi bir haftalık koyup deneme yapıcam bakalım ne kadar kazandıracak.
Ek Olarak:
Neden öyle düşünüyorsun ki? Benim çevremde çok kazananlar var :)
Ek Olarak:
Minare adlı üyeden alıntı
Selamlar
Teşekkürler Minare Haklısın Türk sitelerinin oranı düşük ancak hiç kazanamayız gibi bir durumda yok değil mi :)