Adsense'in sıralamada gerileme etkisi yaptıgına şahid olmadım ve yapmaz da. Hite gelince içeriğiniz nedir bilmiyorum. Ben 2 tıklamaya 2.6$ aldığım zamanı hatırlıyorum. Şimdi ise 29 tıklamaya o parayı bile alamayanlar var. Bu yüzden adsense'in sitenizdeki reklamı sağlam para verirse site hitiniz 100 bile olsa ve 3-4 kişi bile tıklasa yeterince kazanırsınız. Ama türk sitelerinin çoğunda oranı düşük reklamlar var. Bu yüzden ben de 1k tavsiye ederim.
Bu arada kesinlikle bu konuda standart bir rakam yok.
Selamlar
Selamlar
İçerik mobilya dekorasyon. Benimde merak ettiğim şuanda 100 - 150 hit'im var. Acaba bu hitle ortalama kaç tık alır onu merak ettim :) Koysam mı koymasam mı diye düşünüyordum. Şimdi bir haftalık koyup deneme yapıcam bakalım ne kadar kazandıracak.
Ek Olarak:
Türkiye' de reklamdan para kazanmak zor.
Neden öyle düşünüyorsun ki? Benim çevremde çok kazananlar var :)
Ek Olarak:
Adsense'in sıralamada gerileme etkisi yaptıgına şahid olmadım ve yapmaz da. Hite gelince içeriğiniz nedir bilmiyorum. Ben 2 tıklamaya 2.6$ aldığım zamanı hatırlıyorum. Şimdi ise 29 tıklamaya o parayı bile alamayanlar var. Bu yüzden adsense'in sitenizdeki reklamı sağlam para verirse site hitiniz 100 bile olsa ve 3-4 kişi bile tıklasa yeterince kazanırsınız. Ama türk sitelerinin çoğunda oranı düşük reklamlar var. Bu yüzden ben de 1k tavsiye ederim.
Selamlar
Selamlar
Teşekkürler Minare Haklısın Türk sitelerinin oranı düşük ancak hiç kazanamayız gibi bir durumda yok değil mi :)