Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Google banlamak için red ediyor bunu yapmasınız sebebi bazı siteleri raftan kaldırmak, mesela bir film sitesi yollarsın kabul eder sonra bir bakmışssın red edilmiş. Oluyor yani adsensede mantık arama
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Youtube adsense üzerinden mi başvuru yaptınız ?
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birçok editör var ve birinin ak dediğine ötekisi kara diyebiliyor. Bunlar gayet normal. Benim gibi 2004 ten beri aynı hesabı kullanacaksın kafanı yormayacaksın :) Ama yarın birgün ben de hesap almak istesem bu tür şeylerle uğraşmak beni kanser ederdi.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim bildiğim kadarıyla Youtube adsense üzerinden başvuru yapıldığında onaylandıktan sonra adsense web sitesi sürümüne geçiyor daha sonra bir onaydan daha geçiyorsun.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
KeyfiPaylasim adlı üyeden alıntı
youtube adsense hesabım çok önceden onaylanmıştı zaten. Web sitem için başvurdum belki 7-8 kere kabul edilmedi. Fransa lokasyonlu bir hosting de barınıyordu sitem. Tr lokasyona taşıdım ve bariz bir hız artışı oldu sitemde. Yani eskisinden %300 daha hızlandı diyebilirim. Sonra tekrar başvurduğumda kabul edildi. Bununla ilgisi olabileceğini düşündüm. Fakat şuan şaşkınım ne bileyim. Çok saçma..
Senin gibi 2004ten beri aynı hesabı kullanabilmem için hesabımın onaylanması ve aradan 10 sene geçmesi gerekiyor hocam. :) Elimde onaylanmış bir hesap yok ki böyle bir örnek veriyorsun :D
Ya kusura bakma, ben öyle demek istemedim. Demek istediğim şu ki, eski bir hesap bulabilir ve dilediğin sitede reklamları gösterirsin. Ben onca yıl kaç siteye, bu adsense ile reklamlar koydum. Bana mısın demedi. Geçmiş tarihli adsense satıldığını biliyorum o yüzden söyledim.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**