halitaga adlı üyeden alıntı

Benim bildiğim kadarıyla Youtube adsense üzerinden başvuru yapıldığında onaylandıktan sonra adsense web sitesi sürümüne geçiyor daha sonra bir onaydan daha geçiyorsun.


Tamam işte hocam dedim ya youtube adsense hesabım zaten onaylandı çok oldu yani. Dün de web sitem için başvurmuştum o onaylandı. Bugün red edildi dedi. Hatta şöyle söyleyeyim başvuru yaptığımda reklam kodlarını sitenize yerleştirin "ONAY SÜRECİDE BOŞ REKLAMLAR GÖRÜNTÜLEENCEKTİR" diye bir bilgi veriyor ya hani ? O süreci yaşadım boş reklamlar duruyordu. Onay maili geldi 2 saate kalmadan boş reklamlar reklam döndürmeye başladı. Kazançlar ufak kuruşlarla artmaya başladı. Yani ilk onayda bu bahsettiklerim olmuyor zaten. Özellikle kazançlar kısmı hiç etkileşime girmiyor.

hopdi adlı üyeden alıntı

Ya kusura bakma, ben öyle demek istemedim. Demek istediğim şu ki, eski bir hesap bulabilir ve dilediğin sitede reklamları gösterirsin. Ben onca yıl kaç siteye, bu adsense ile reklamlar koydum. Bana mısın demedi. Geçmiş tarihli adsense satıldığını biliyorum o yüzden söyledim.


Estağfurullah. Ben o tarz şeylerin satın alınmasına pek sıcak bakmıyorum bu sebepten kendi hesabımın onay alması benim için daha iyi olur diye düşünüyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler.