-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Boşa kürek çekme ? niye herşeyi para olarak görüyorsunuz ki? hobi amaçlı para kazanma iyide oluşturduğunuz film sitesine (mobil sürümüne) reklam atıp para kazanma planı yaparken sitenizde olan ziyaretcinin düşüncesi nedir? tamam masraf masraf haklısınız peki 2 reklam neyinize yetmiyor niye her linke tıkladığında popup reklamlar sapık resimler çıkıyor yada en basiti arkaplan reklam sayfayı kaydıracaksız bir bakıyon 4 yeni sekme herşeyde menfaat gözetiyorsunuz bazı siteler önce ziyaretçinin isteğini gerçekleştirmeyi amaçlıyor fuub wmaracı mybb.com.tr,vatan,pcnet, yani anlayacağınız herşey para değil parada gerekli ancak birine yardım etme onun istediği şeyin bittiğinde bize belirttiği düşünceler ondan daha güzeli yok yada bende böyle amacım kimseyi kırmak değil yapılan işin ziyaretçi kısmınıda düşünmek
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendini tanıtmak amaçlı da olabilir, mesela başlarda ücretsiz içerik yayınlayarak adını duyurur, sonra ücretli işlere başlar. Belki kimden bahsettiğimi anlayanlar olur. :)
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Kardes sen cok yanlis geldin, oncelikle her sey para degildir bunu bil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bütün amaç bu mu yani? Para kazanmak mı? Zira ben hiç para kazanmıyorum üstüne veriyorum neden mi? seviyorum. Bu işlerden zevk alıyorum internet benim hobim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zevk alanlar vardır elbet..Sonuçta site para için açılcak diye bişey yok..O duyguyu tatmak istemiştir.vs.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.