-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar çoğu yerde görüyoruz film siteleri,dizi siteleri,yada warez tarzı siteler.
Benim anlamadığım insanlar neden uğraşır bu tür sitelerle ? Yani google reklamı alamayacak ve günde 1 2 saatini neden boşar harcıyorlar ?
Açıkcası boşa kürek sallamak bana hiç mantıklı gelmiyor.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayısız reklam servisi var hocam. Google adsense alamayan gidip başka reklam şirketinden reklam alıyor. Yetişkin içerik siteler bile reklam alabilirken film, dizi sitesi açmak çok da mantıksız değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
illa o siteden para kazancam diye düşünme. diğer sitelerinin de tanıtımını yaparsın. benim 2 tlye aldığım 3 k beğenili facebook sayfasından siteme günde 100-150 hit cekiyorum mesela. hitli site de her zaman bi işe yarar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onlar mı para kazanamıyor :D
Bu tarz siteler paraya para demez. Kendileri isim koyarlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Ilk olarak şunu düzelteyim para için site açan varsa, ve açtığı an para kazanayım diye düşünen varsa bu sektörden gitmeli. Mesela ben hiç bir zaman siteyi açtığımda para kazanacağımı düşünmem. Sunucuya, temaya, eklentiye, felana o kadar para harcarım ama siteden bir kuruş gelmez :) Benim amacım siteyi tanıtmak, marka yapmak, iyi yerlere getirmek. Daha sonra parada gelir. Eğer iyi yere gelmezse satar, veya kapatırım direk.
Film, warez gibi site ve forumlar çok iyi paralar kazanıyorlar. Elbetteki hiti iyi olanlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
İnsanlar para gütme amacı taşımadan da Blog yazabilirler.Bir nevi hobi olarak düşünebilirsiniz bunu.Mesela nasıl boş zamanlarınızda film izliyor ,kitap okuyorsanız bazı insanlar da blog yazabiliyor.
Zaten "Dur site açayım da milyarder olayım." gibi bir düşünceye sahip bir blogger hiçbir zaman başarıya ulaşamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
her webmasterin yüksek hitli , google'de iyi bir yere gelmiş sitesi olmalı... yaptığınız yeni sitelere buradan link verip hızlı bir başlangıç yapmasını sağlayabiliyorsunuz... en basitinden yeni Sitelerin 15 günden uzun sürede arama motorlarında gözüktüğü zamanlarda haber sitem vardı, sitenin linkini buraya koyardım, hemen indexlenirdi... ayrıca link değişimleri ile çalışmaları hızlandırırdık..
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Örnegin adcash. Benim öp özgün hitli sitemi onaylamayıp 1 aylık arkadasımın warez sitesini onayladı. :)
.