lostyazilim
tr.link

Reklam kodunu bir türlü yerleştiremedim

3 Mesajlar 765 Okunma
lstbozum
tr.link

samed18 samed18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 51 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce elektrikli bisiklet üzerine bir blog sayfası açtım. Sitenin adresi e-bisiklett.blogspot.com . Daha sonra ücretsiz .tk uzantılı elektriklibisiklet.tk adresine sitemi yönlendirdim. Adsenseye başvurdum ve ilk onayı aldım. Daha sonra siteme reklam kodunu yerleştirdim. (blogspot uzantısını kabul etmediği için tk uzantılı olanla başvurdum.) Ancak 1 aydan beri bekliyorum. Geçenlerde kodu sitenizde göremedik mesajı aldım. Sizler bir bakabilir misiniz?

www.elektriklibisiklet.tk
wmaraci
reklam

HarunDemir HarunDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)
Galiba şöyle bir sıkıntı olmuş siz aldığınız .tk domaine normol blogspot adresinizi yönlendirme yapmışsınız. Yapmanız geren direk dns ayarları ile blogu domaine bağlamak eğer .tk lı sitesinin kaynak kodlarına bakarsanız sadece iframe kodları gözüküyor. Google sadece sitenizin kaynak kodlarına bakar. Yani kodlar google gözünde görünmüyor.
samed18

kişi bu mesajı beğendi.

samed18 samed18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 51 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

Tonguç adlı üyeden alıntı

Galiba şöyle bir sıkıntı olmuş siz aldığınız .tk domaine normol blogspot adresinizi yönlendirme yapmışsınız. Yapmanız geren direk dns ayarları ile blogu domaine bağlamak eğer .tk lı sitesinin kaynak kodlarına bakarsanız sadece iframe kodları gözüküyor. Google sadece sitenizin kaynak kodlarına bakar. Yani kodlar google gözünde görünmüyor.

İlginiz için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

Tonguç adlı üyeden alıntı

Hocam bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?

www.elektriklibisiklet.tk
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al