-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce elektrikli bisiklet üzerine bir blog sayfası açtım. Sitenin adresi
e-bisiklett.blogspot.com . Daha sonra ücretsiz .tk uzantılı elektriklibisiklet.tk adresine sitemi yönlendirdim. Adsenseye başvurdum ve ilk onayı aldım. Daha sonra siteme reklam kodunu yerleştirdim. (blogspot uzantısını kabul etmediği için tk uzantılı olanla başvurdum.) Ancak 1 aydan beri bekliyorum. Geçenlerde kodu sitenizde göremedik mesajı aldım. Sizler bir bakabilir misiniz?
www.elektriklibisiklet.tk
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Galiba şöyle bir sıkıntı olmuş siz aldığınız .tk domaine normol blogspot adresinizi yönlendirme yapmışsınız. Yapmanız geren direk dns ayarları ile blogu domaine bağlamak eğer .tk lı sitesinin kaynak kodlarına bakarsanız sadece iframe kodları gözüküyor. Google sadece sitenizin kaynak kodlarına bakar. Yani kodlar google gözünde görünmüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tonguç adlı üyeden alıntı
Galiba şöyle bir sıkıntı olmuş siz aldığınız .tk domaine normol blogspot adresinizi yönlendirme yapmışsınız. Yapmanız geren direk dns ayarları ile blogu domaine bağlamak eğer .tk lı sitesinin kaynak kodlarına bakarsanız sadece iframe kodları gözüküyor. Google sadece sitenizin kaynak kodlarına bakar. Yani kodlar google gözünde görünmüyor.
İlginiz için teşekkür ederim.
Ek Olarak:
Tonguç adlı üyeden alıntı
Hocam bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?
www.elektriklibisiklet.tk