-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhabalar.
Sitemizde kullanılan Adsense reklam yerleşimleri sizce doğru mu? Boyut vs olarak bilgi verebilirseniz sevinirim. Aynı zamanda merak ettiğim başka bir konuda şu ki; Site içerisinde kaç farklı reklam alanı kullanabiliyoruz? Okuduğum kaynaklarda farklı farklı sayılar veriliyor 2-3 gibi...
Sizce en mantıklı reklam yerleşimi nasıl olmalı ve en fazla kaç adet reklama yer verilmeli?
Bu konuda bilgili ve tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum
Web adresi: sporkulturu.com
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kullandığınız reklam düzeni uygun bence. 3 adet reklam kullanmışsınız. Dilerseniz üç adet bağlantı birimi ekleyebilirsiniz. Yalnız sitenize mobilde göz atın. Telefondan sayfa görüntülerken direk reklam çıkmamalı. Böyle bir uyarı aldık bir çoğumuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Arkadas yazmis, mobil reklam yuzunden ihlal alirsiniz. Boyut uygun gozukuyor ama yerlesim uygun degil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenici
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içerikteki reklamı sağa al. daha çok dikkat çeker, deneyimle sabit. site banneri yanındaki reklam alanı sana bir şey vermez onu oradan kaldır ve menü ile içerik başlığı arasına 970*250 boyutunda büyük bir reklam yerleştir. ve son olarak yazı bitimine reklam ekle, içerikteki reklam gibi sağa yasla.
her sayfa için 3 reklam sınırı kalktı. ziyaretçileri boğmayacak ve içerikle dengeli bir yapı istiyor artık adsense. reklam sayısı size kalmış yani.
deneyime gelirsek ben mesela 2 reklam koyuyorum. neden derseniz ne kadar az reklam o kadar çok rekabet getiriyor.
mobile bakmadım, arkadaşların bahsettiği üzere mobildeki yönergelere dikkat edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Mobildeki sorunu tam olarak algılayamadım yani mobilden girince ilk üstte reklam çıkıyor onun mu ilk olarak kullanıcıya görünmemesi gerekiyor adsense açısından?
Ek Olarak:
murashka adlı üyeden alıntı
içerikteki reklamı sağa al. daha çok dikkat çeker, deneyimle sabit. site banneri yanındaki reklam alanı sana bir şey vermez onu oradan kaldır ve menü ile içerik başlığı arasına 970*250 boyutunda büyük bir reklam yerleştir. ve son olarak yazı bitimine reklam ekle, içerikteki reklam gibi sağa yasla.
her sayfa için 3 reklam sınırı kalktı. ziyaretçileri boğmayacak ve içerikle dengeli bir yapı istiyor artık adsense. reklam sayısı size kalmış yani.
deneyime gelirsek ben mesela 2 reklam koyuyorum. neden derseniz ne kadar az reklam o kadar çok rekabet getiriyor.
mobile bakmadım, arkadaşların bahsettiği üzere mobildeki yönergelere dikkat edin
Dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler bilgilendirme için
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenize bakmadım ama mobilde yaşanan problem şu: Eğer mobil de açılan ilk sayfada yani ziyaretçiye görünen ilk ekranda 300 x 250 boyutunda ya da daha büyük reklam olmamalı. Tavsiyem mobil için en üstte esnek reklam birimi kullanmanız. Eğer mobilde 300x250 veya daha büyük bir reklam birimi kullanacaksanız içeriğe girildiğinde ilk görünen ekranı geçtikten sonraki bölümlerde kullanın. Yani daha aşağılarda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
header reklamını kaldırmanızı öneriyorum. 2 gün önce adsense uyarı verdi bu yüzden.
sebebi ise mobilden girildiğinde o reklamın içeriğin üstünde olması. içeriği aşağı ittiği için uyarı alabilirsiniz.
logonuzun yanına direkt menüyü yerleştirebilirsiniz. daha düzenli toplu duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mobil için gerekli düzenlemeyi katkılarınız sayesinde yaptım. Mobilden kaldırdım header daki reklamı ama bilgisayarda duruyor. Aynı zamanda normalde metin içerisinde sola yaslı olan reklam alanımıda metin sonrasına aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
akmovanin izni olursa benim sitemide incelermisiniz forumu kirletmeyim :) onerilerinizi bekliyorum
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..