Merhaba,
Arkadas yazmis, mobil reklam yuzunden ihlal alirsiniz. Boyut uygun gozukuyor ama yerlesim uygun degil.
Arkadas yazmis, mobil reklam yuzunden ihlal alirsiniz. Boyut uygun gozukuyor ama yerlesim uygun degil.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Mobildeki sorunu tam olarak algılayamadım yani mobilden girince ilk üstte reklam çıkıyor onun mu ilk olarak kullanıcıya görünmemesi gerekiyor adsense açısından?
Ek Olarak:
içerikteki reklamı sağa al. daha çok dikkat çeker, deneyimle sabit. site banneri yanındaki reklam alanı sana bir şey vermez onu oradan kaldır ve menü ile içerik başlığı arasına 970*250 boyutunda büyük bir reklam yerleştir. ve son olarak yazı bitimine reklam ekle, içerikteki reklam gibi sağa yasla.
her sayfa için 3 reklam sınırı kalktı. ziyaretçileri boğmayacak ve içerikle dengeli bir yapı istiyor artık adsense. reklam sayısı size kalmış yani.
deneyime gelirsek ben mesela 2 reklam koyuyorum. neden derseniz ne kadar az reklam o kadar çok rekabet getiriyor.
mobile bakmadım, arkadaşların bahsettiği üzere mobildeki yönergelere dikkat edin
her sayfa için 3 reklam sınırı kalktı. ziyaretçileri boğmayacak ve içerikle dengeli bir yapı istiyor artık adsense. reklam sayısı size kalmış yani.
deneyime gelirsek ben mesela 2 reklam koyuyorum. neden derseniz ne kadar az reklam o kadar çok rekabet getiriyor.
mobile bakmadım, arkadaşların bahsettiği üzere mobildeki yönergelere dikkat edin
Dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler bilgilendirme için