lostyazilim
tr.link

Seçim Reklamları

7 Mesajlar 970 Okunma
lstbozum
tr.link

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Sitelerinizde seçimlerle alakalı reklamlar çıkıyor mu acaba? (Google'ın yerel seçim sayfasının dışında aday, parti vs gibi )

Ben mart ayıyla birlikte bu reklamların her yeri kaplayacağını düşünüyordum ama neredeyse hiç göremiyorum.

Çıkıyorsa da eğer tıklanma, kazanç oranları ne durumdadır?

wmaraci
reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Her yerde çıkacağını sanmam çünkü adsense sitenin kategorisine göre reklamları gösteriyor diye biliyorum

AlperenMedya AlperenMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Güvenliği Uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 5, (%100)
Aynen Bende Öyle Düşünüyordum Ama Malum Türk Siyasetciler Bu Tip reklamlara Pek Fazla Yönelmiyor, Teknolojiyi Adwords İle Takip Etmiyorlar, Genelde Facebook Üzerinden Yoğun Kampanya Yapıyorlar.

Benim Seçimle İlgili Web Sitem Var http://www.malatya2014.com Malatya Adaylarından Sadece 2 Tanesinin Reklamını Gördüm Oda 1 veya 2 Gün. TBM'leride Çok Düşüktü Birşey Kazandırmadılar.

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)

AlperenMedya adlı üyeden alıntı

Aynen Bende Öyle Düşünüyordum Ama Malum Türk Siyasetciler Bu Tip reklamlara Pek Fazla Yönelmiyor, Teknolojiyi Adwords İle Takip Etmiyorlar, Genelde Facebook Üzerinden Yoğun Kampanya Yapıyorlar.

Benim Seçimle İlgili Web Sitem Var http://www.malatya2014.com Malatya Adaylarından Sadece 2 Tanesinin Reklamını Gördüm Oda 1 veya 2 Gün. TBM'leride Çok Düşüktü Birşey Kazandırmadılar.

çok ilginç gerçekten. aday adaylığı döneminde bile daha fazla reklam çıkıyordu. hatta hatırlıyorum 2009 yerel seçimlerinde google reklamları aday reklamlarından geçilmiyordu

wmaraci
wmaraci

FIRTINA1453 FIRTINA1453 Bir Gün Mutlaka... Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Van
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 1 / 77
  • Ticaret 0, (%0)

AlperenMedya adlı üyeden alıntı

içeriğe göre olmadığını gösteriyor bu görsel. Sadece Malatya değil heralde tüm adayları gösterebiliyor.

İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!

AlperenMedya AlperenMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Güvenliği Uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 5, (%100)

FIRTINA1453 adlı üyeden alıntı

içeriğe göre olmadığını gösteriyor bu görsel. Sadece Malatya değil heralde tüm adayları gösterebiliyor.

Malatya AKP Adayının Reklamı 1 - 2 Gün Geldi, Oda 5 - 6 Saat İçinde Bütçeleri Bitti Dahada Gelmedi. Ekran Görüntüsündeki Aday Hatay MHP Adayı. 7/24 Dönüyor Bu Adamın Reklamı.

Bu İkisi Haricinde Hiç aday Reklamı Görmedim Sitemde.

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Facebook ta basıyorlar reklamı asıl. Google işlerine yaramıyor.

Bu ara facebookta reklam veremiyorum bunlar yüzünden rekabeti arttırdı iyice bu siyasi reklamlar. Reklam ücretleri 3 kat arttı neredeyse önceye göre. Seçim olsada kurtulsam bunlardan.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al