selam arkadaşlar hayırlı geceler bir önceki konuda sizlerse kapatılan hesap ile ilgili bilgi vermiştim.
konusu,
uzun süre evvel hesabım geçersiz tıklamalardan kapatılmıştı bende bu vaziyette burda yakınımda bir arkadaşımızın reklamlarını yayınladım iş biraz karmaşık hesaplar başkasına ait reklamda öyle :) çok karışık bir olay
ancak arkadaşlar tekrar hesap açtım önceki gün onlara itraz mesajı atmıştım durumumu anlattım artık bilmem okudularmı sonrası ise,
tekrar hesap açtım ve çok kısa süreç içinde, e maile şöyle yazı geldi,
AdSense'e hoş geldiniz!
Başvurunuz üzerinde kısmi bir inceleme gerçekleştirdik. Bununla birlikte, sitenize AdSense kodunu uygulamaya başlayabilirsiniz. Ancak, siteniz tamamen incelenene kadar www.siteadresiörnek.com adresinde etkin reklamlar göremeyeceksiniz. Bunun yerine yalnızca, sitenizin arka planıyla uyumlu boş reklamlar göreceksiniz.
ancak siteye reklamı ekledim az önce ancak reklamlar gözükmeye başladı 5 dakika sonası ancak reklamlarım kısmında,
Durum Yeni yazıyor ancak sitede sayfa boş değil şuanda reklam aktif olarak gözükmekte sizde onaylandımı yoksa geçici olarak mı oldu anlamadım evvelden yaptım 2 kez 2 gün boş sayfa çıktı ve reddedildi.
konuyu açmamın esas sebebi reklamlar boş olması gerek ancak şuanda siteye eklediğimde, boştu 5 dakika sonra yayınlanmaya başladı acaba google bizi itrizamızı kabulmu etti anlamadım
sadece yeni msn adresi açtım ancak kapatılan adres bilgilerim tel herşeyi doğru girdim bakalım inş hayılrısı olur arkadaşlar en azından başkalarının reklamını yayınlamaktan kurtulurum teşekkürler okuduğunuz için, :)
Not : konuya ilave durum şuanda reklamlarım kısmında, etkin gözüküyor ancak reklamlar tekrar boş sayfa şeklinde oldu
bekleyeceğiz sanırım biraz