lostyazilim
tr.link

Yeni blog açtım ne zaman reklam almalıyım?

18 Mesajlar 2.459 Okunma
acebozum
tr.link

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
Hani sen yorumlarınız neler dedigin için yorum yaptım.

https://discord.gg/S6mByw8
elektronikssl
webimgo

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

sixpackiyi adlı üyeden alıntı

dostum henüz 1 hafta bile olmadı açalı. bugün domain işlemlerini gerçekleştirecem. http://filmlerdenogrendiklerim.blogspot.com.tr/ > http://filmlerdenogrendiklerim.com olacak. zaten ismi uzun, kısaltayım dedim. yani demem o ki daha yeni açtım. yavaş yavaş eksikleri gidereceğim. yorumun için teşekkürler. :)

İyi de, bu acele niye? Ben mesela, üç hafta önce linux vps hakkında tek bir bilgim yoktu ve Tural bey digitalocean server kurulumunu yaptı. Sağolsun çok yardımcı oldu ama baktım ki, rewrite sorunumu çözemiyorum. Bunun için siteyi tekrar hostinge taşıdım. Taşıdım ama bir şablonu bile oluştururken saatler geçiyor. Bana verilen izin CPU'nun %10'u. Başka bir hostinge geçtim. Fakat VPS olduğunu iddia eden bu hostingin de VPS'inin bırak VPS'i hosting ile bir ilgisi bile yok. Dedim ki, kendi kendime; "Bu iş böyle olmaz.". Üç haftada digitalocean'da emin olun 220 defa server kurdum. İnternet bağlantı hızım düşük olmasına rağmen; tekrar, tekrar denedim. şu anda sitem digitalocean'da konuşlu. Baktım, bu biraz pahalı geldi. OVH'ya baktım ve üye oldum. Şimdi sitemi oraya taşıyacağım.

Tüm bu süreçler içerisinde yardım amaçlı 3 başlık açtım ama açtığım başlıklarda, bundan sonra bu arama ile geleceklerin işlerine yarar bilgiler de verdim. Peki bu başlık nedir efendim? 5 özgül makale var ve reklam derdine düşmüşsünüz.

Bu diğer konunuza yazdıktan sonraki ikinci mesajım. Emin olun size daha fazla yardımcı olmak isteriz ama 5 makaleli bilr bloğa ben değil kimse yardımcı olamaz. Umarım anlatabildim.

Daha ciddi ve derin konularda, (elbette bu konuda yardımcı olur ama) başkalarına daha fazla yardımcı olacağınızı düşündüğünüz tüm konularda lütfen bu forumda danışınız. Ancak, bu mantık olarak yanlış olan; 5 makaleli bir siteye reklam konusu şeklinde olmamalı. Kolay gelsin.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

sixpackiyi sixpackiyi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

bilgive adlı üyeden alıntı

İyi de, bu acele niye? Ben mesela, üç hafta önce linux vps hakkında tek bir bilgim yoktu ve Tural bey digitalocean server kurulumunu yaptı. Sağolsun çok yardımcı oldu ama baktım ki, rewrite sorunumu çözemiyorum. Bunun için siteyi tekrar hostinge taşıdım. Taşıdım ama bir şablonu bile oluştururken saatler geçiyor. Bana verilen izin CPU'nun %10'u. Başka bir hostinge geçtim. Fakat VPS olduğunu iddia eden bu hostingin de VPS'inin bırak VPS'i hosting ile bir ilgisi bile yok. Dedim ki, kendi kendime; "Bu iş böyle olmaz.". Üç haftada digitalocean'da emin olun 220 defa server kurdum. İnternet bağlantı hızım düşük olmasına rağmen; tekrar, tekrar denedim. şu anda sitem digitalocean'da konuşlu. Baktım, bu biraz pahalı geldi. OVH'ya baktım ve üye oldum. Şimdi sitemi oraya taşıyacağım.

Tüm bu süreçler içerisinde yardım amaçlı 3 başlık açtım ama açtığım başlıklarda, bundan sonra bu arama ile geleceklerin işlerine yarar bilgiler de verdim. Peki bu başlık nedir efendim? 5 özgül makale var ve reklam derdine düşmüşsünüz.

Bu diğer konunuza yazdıktan sonraki ikinci mesajım. Emin olun size daha fazla yardımcı olmak isteriz ama 5 makaleli bilr bloğa ben değil kimse yardımcı olamaz. Umarım anlatabildim.

Daha ciddi ve derin konularda, (elbette bu konuda yardımcı olur ama) başkalarına daha fazla yardımcı olacağınızı düşündüğünüz tüm konularda lütfen bu forumda danışınız. Ancak, bu mantık olarak yanış olan 5 makaleli bir siteye reklam konusu şeklinde olmamalı. Kolay gelsin.

sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim. blogcuların sosyal bir platformu yok ve böyle forumlarda insanların tepkilerini görebiliyoruz. teşekkür ederim. kolay gelsin.

• Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim. blogcuların sosyal bir platformu yok ve böyle forumlarda insanların tepkilerini görebiliyoruz. teşekkür ederim. kolay gelsin.

Aslında ben, tüm fikirleri bir arada toplayarak sizi kırmadan yanıt vermeyi tercih ettim. Şöyle söyleyeyim; ben 1998 yılından 2004'e kadar web tasarım ile uğraştım. O dönemler asp revaçtaydı ve asp öğrendim. Ancak aspx aşamasına geldiğimde, bu bana ağır ve pahalı gelmişti. Bunun için php'ye yöneldim. asp ile bir, iki emlak web sitesi tasarladım. Sonra Vikipedi ile tanıştım ve 7,5 yıl Vikipedi'ye katkıda bulundum.

Blogcular ile ilgili sosyal platform aramanıza emin olun gerek yok. Çünkü, bu konudaki en büyük nokta burası. Bizim tepkimiz ise sadece benzer pek çok başlangıç konusu GOOGLE ile bulanabiliyor iken, buraya doğrudan 5 özgül makale bulunan bloğunuza reklam almayı isteyen başlığadır. Yani bu soruları tek bir başlık altında forumda binlerce defa bulabilirsiniz.

Araştırmanız gereken ana konular durur iken, tepkimiz acele ile para kazanma hevesiniz ve sizin yanlış yönlendirilmiş olmanızdır. Biraz daha araştırma yapar (hatta araştırmaya gerek bile yok, yeni mesajları takip etseniz kafidir.) ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmaz iseniz; bu forumdan daha güzel blogcu sosyal platformu bulamazsınız.

Yani, amacımız sizi kızdırmak veya üzmek değil. Doğru yönlendirmek. Yoksa, sözlü olarak normalde 1 dakika bile sürmeyecek bu bilgilendirme için neden 10 dakikamı harcayayım? Şimdi kim haklı?

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Aslında ben, tüm fikirleri bir arada toplayarak sizi kırmadan yanıt vermeyi tercih ettim. Şöyle söyleyeyim; ben 1998 yılından 2004'e kadar web tasarım ile uğraştım. O dönemler asp revaçtaydı ve asp öğrendim. Ancak aspx aşamasına geldiğimde, bu bana ağır ve pahalı gelmişti. Bunun için php'ye yöneldim. asp ile bir, iki emlak web sitesi tasarladım. Sonra Vikipedi ile tanıştım ve 7,5 yıl Vikipedi'ye katkıda bulundum.

Blogcular ile sosyal platform aramanıza emin olun gerek yok. Bizim tepkimiz ise sadece benzer pek çok başlangıç konusu GOOGLE ile bulanabiliyor iken, buraya doğrudan 5 özgül makale bulunan bloğunuza reklam almayı isteyen başlığadır. Yani bu soruları tek bir başlık altında forumda binlerce defa bulabilirsiniz.

Araştırmanız gereken ana konular durur iken, tepkimiz acele ile para kazanma hevesiniz ve sizin yanlış yönlendirilmiş olmalarıdır. Biraz daha araştırma yapar (hatta araştırmaya gerek bile yok, yeni mesajları takip etseniz kafidir.) ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmaz iseniz; bu forumdan daha güzel blogcu sosyal platformu bulamazsınız.

Yani, amacımız sizi kızdırmak veya üzmek değil. Doğru yönlendirmek. Yoksa, klavye ile normalde 1 dakika bile sürmeyecek bu bilgilendirme için neden 10 dakikamı ayırayım? Şimdi kim haklı?

haklısın teşekkürler.
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

haklısın teşekkürler.

Yazımda ufak, tefek bazı değişikler yaptım. Emin olun, tek derdimiz hakkının hakkı, hakkı'ya olsun yönünde. Forum ile tek bir ilgim bile yok ama; sorularınızı aceleci olmadan daha makul hazırlar iseniz; pek çok soruma cevap bulduğum bu forumun tadına hayran kalır ve örneğin benim gibi sitenize makale yazmak yerine tüm vaktinizi burada geçirmeye başlarsınız :)

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Yazımda ufak, tefek bazı değişikler yaptım. Emin olun, tek derdimiz hakkının hakkı, hakkı'ya olsun yönünde. Forum ile tek bir ilgim bile yok ama; sorularınızı aceleci olmadan daha makul hazırlar iseniz; pek çok soruma cevap bulduğum bu forumun tadına hayran kalır ve örneğin benim gibi sitenize makale yazmak yerine tüm vaktinizi burada geçirmeye başlarsınız :)

senin gibi bilinçli kullanıcılara bu internetin ihtiyacı var dostum. :)
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

senin gibi bilinçli kullanıcılara bu internetin ihtiyacı var dostum. :)

Allah razı olsun. Sizin gibi, bilmek isteyenler olmasa, benim gibiler ne yapacak ki? :) Bu nedenle sizler bu internetin gülüsünüz. Allah sizleri internetten mahrum etmesin. :)

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al