sixpackiyi adlı üyeden alıntı

sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim. blogcuların sosyal bir platformu yok ve böyle forumlarda insanların tepkilerini görebiliyoruz. teşekkür ederim. kolay gelsin.

Aslında ben, tüm fikirleri bir arada toplayarak sizi kırmadan yanıt vermeyi tercih ettim. Şöyle söyleyeyim; ben 1998 yılından 2004'e kadar web tasarım ile uğraştım. O dönemler asp revaçtaydı ve asp öğrendim. Ancak aspx aşamasına geldiğimde, bu bana ağır ve pahalı gelmişti. Bunun için php'ye yöneldim. asp ile bir, iki emlak web sitesi tasarladım. Sonra Vikipedi ile tanıştım ve 7,5 yıl Vikipedi'ye katkıda bulundum.

Blogcular ile ilgili sosyal platform aramanıza emin olun gerek yok. Çünkü, bu konudaki en büyük nokta burası. Bizim tepkimiz ise sadece benzer pek çok başlangıç konusu GOOGLE ile bulanabiliyor iken, buraya doğrudan 5 özgül makale bulunan bloğunuza reklam almayı isteyen başlığadır. Yani bu soruları tek bir başlık altında forumda binlerce defa bulabilirsiniz.

Araştırmanız gereken ana konular durur iken, tepkimiz acele ile para kazanma hevesiniz ve sizin yanlış yönlendirilmiş olmanızdır. Biraz daha araştırma yapar (hatta araştırmaya gerek bile yok, yeni mesajları takip etseniz kafidir.) ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmaz iseniz; bu forumdan daha güzel blogcu sosyal platformu bulamazsınız.

Yani, amacımız sizi kızdırmak veya üzmek değil. Doğru yönlendirmek. Yoksa, sözlü olarak normalde 1 dakika bile sürmeyecek bu bilgilendirme için neden 10 dakikamı harcayayım? Şimdi kim haklı?